På håret.

Publicerat i:
Det är lugnt ikväll. Men dagen däremot har varit fylld av saker att göra. Det började med extrajobbande, sedan hem igen för att städa och damma i hela rummet (det var inte igår). Har även hunnit med att göra en äppelpaj (supergod!), badat hunden och nu ikväll har jag och mamma varit ute och promenerat. Välbehövligt och skönt med frisk höstluft.

Det blir nog något avsnitt av Prison break innan jag somnar in. Kanske flera. Såg sista avsnittet av säsong två för någon dag sedan och nu är det riktigt spännande! Svårt att slita sig och man måste liksom se avsnitt efter avsnitt. Lite jobbigt det där. ;)

Bilden då. Precis så där långt hår suktar jag efter (om inte lite, lite längre). Och jag sparar och jag sparar. En sax kommer inte i närheten just nu kan jag meddela.
Eller ... det skulle väl vara luggen då. Den växer ju som ogräs.

#1 - - sandra:

kontigt att luggen kan växa så snabbt men inte övriga håret. Det är bara att ha tålamod, ett litet tips om det hjälper är att du klipper dig bara nån mm varannan månad för att få bort det slitna och lägg masker i massor kerastase har en super bra. Sen finns det ett serup eller en kur från Carita som sätter igång hårväxten. Peela hårbotten och borsta håret så de hårståna som ska falla av inte tar plats för dom nya.Lycka till. Fin blogg iallafall

#2 - - Anonym:

ja blir galen på¨frisörer ibland dom ska altid ta för mycket. Fattar inte varför dom inte bara kan lyssna:-) Håller på spar mitt oxå men tyvärr kommer det bara till en längd sen stannar det.

#3 - - sandra:

ja men alla har ju olika längd man kan få vissas hår blir ju hur långt som hellst j'tte fort medan vissa bara kan få till axlarna, mitt blir inte längre än till övermidjan. Trivs du i luggen??

Jag klippte min i maj och börjar trivas riktigt bra i den nu faktist, sen gick jag från massa blonda slingor till mörk och det är det bästa jag gjort slippa hålla på med utväxten hela tiden.

#4 - - fanny:

ooh jaa, vilket fint hår hon hade... jag önskar att jag hade tjockt långt hår!

tur att det finns löshår som kan hjälpa till på traven iaf ;D

#5 - - Lacka:

Jaao, men nu är nollningen över vilket känns ganska skönt. Ja jag kommer faktiskt hem på fredag redan och åker tillbaka på måndag förmodligen, så det blir en långhelg hemma i Lyrsta. Så då får vi ses!

:) Puss

#6 - - josefine:

snygg snygg bild

#7 - - sandra:

ja om det växer dit nån gång just nu klipper jag mig bara.

haft en bra dag idag????