God morgon!

Publicerat i:
God morgon! Tänkte berätta hur bra det gick med mina julklappsshopping igår. Det gick...åt pipan. Men saker till mig själv hittade jag som vanligt, det är alltid lika lätt. Ett par nya, fina strumpbyxor med spets blev det, ett par skor och lite annat gojs. Bild nedan. Skall visa skorna lite bättre senare, men jag kan säga så mycket som att - ett riktigt kap blev dem.  Där har ni en del av min nya, bigga tröja också. Så himla skön. Men nu, dusch. Ses!

#1 - - bitte:

#2 - - Yoji:

Jättefin. Det blir så för mig med, så fort jag är ute på julklappsjakt så kommer jag hem med övervägande klappar till mig själv! :)



Wow kan man få med allt det där på en helg. Jag blir stressad så fort jag har något inbokat en helg. Det slutar oftast med att jag sover bort helgerna med tanke på mitt jobb på vardagarna!

Men i helgen hoppas jag på att flytta över saker från lägenheten hem till föräldrarna. Ska flytta tillbaka och har sagt upp allt så det känns skönt! :)



Jag vill inte säga vad jag jobbar med, men det går att lista ut med hjälp av bilderna på bloggen! Det kommer fler på tisdag när jag ska på Nudiekväll och veckan efter på julfest med företaget! ;)

#3 - - S a r a:

fina strumpbyxor :)

#4 - - misha:

hi! tack for the lovely comment on my dress. of course I can make you one, I just have to find out if they have enough fabric left at the store- can you send me your dress size/ measurements? (shoulder to shoulder, bust, waist, hips and the length you want it)

#5 - - Emilia:

ja hualigen, det är skitsvårt att finna presenter till andra!

#6 - - linda:

fina strumpbyxor! vart är de köpta?

#7 - - Emelie Elisabeth:

linda: hej! de kommer från h&m!

#8 - - Emilia:

Vad skönt att höra att det blivit så mycket bättre och att du inte tar åt dig längre : ) Blir jätteglad för dig!

kram!