Fridays

Publicerat i:
God kwell! Är lite lagom trött efter en heldag inne i centrum. Jag och Maria har strosat runt, fikat - United bakeries är för övrigt ett URbra café - kollat in de nakna människorna (statyer) i Vigelandsparken och gått en sväng förbi slottet. Passerade så klart ett antal affärer på vägen och fick ifrån en av dem med mig världens mysigaste pälsjacka. Hittade även en fräsig, luddig, svart väst men vi får se om jag hinner haffa den innan jag åker hem. Förhoppningsvis.
Marias före detta jobbarkompis/reskamrat Helena kom från Halmstad i eftermiddag, så vi gick till Fridays och käkade en smarrig middag innan vi tog trikken hem hit.
Nu är det Idol som gäller, sedan får vi se. Jag lär somna som en gris senare. Ha en suverän kväll hörrni. Tjo!
Kommentera 1
Hei! Vad sker? Själv sitter jag hemma hos Maria med datorn framför näsan och med en ostkorv i ena handen.
Dagen har spenderats på stan. Jag har kollat in Aker brygge, ett antal shoppingcenter (såsom Oslo city, Aker brygge och senare även Arkaden). Har dessutom hunnit med att köpa tre par skor - och lämnat tillbaka två av dem. Bra jobbat, va? Nåväl, ikväll har vi promenerat runt lite i affärer och varit på bio. (Där de för övrigt renoverade; det doftade som en blandning mellan nytt och popcorn, ha ha - väldigt internt.) Det blev High school musical 3, väldigt bra faktiskt. Har sett de två första också, så jag var bara tvungen att se den sista. Nörd. Skitsamma.
Imorgon är det slottet, Vigelandsparken och Holmenkollen som gäller (om de inte redan har hunnit riva "hoppbacken" dvs, den skall tydligen byggas om). Några affärer hinner vi säkert med också. Jag klagar inte för fem öre. Har det kanon här och ujuj, Oslo är mysigt alltså. Nästan i klass med Götet, men hemmaplan är alltid hemmaplan.
Nä, nu är det sömn som gäller. Jag återkommer. Godnatt!
Kommentera 0

And off I go

Publicerat i:
Bye, bye sweethearts. Norge och Oslo nästa. Vi hörs förhoppningsvis om någon dag, men om inte, är jag tillbaka på söndag kväll. Må & lev väl tills dess. Ciao!

Och ni. Glöm för Guds skull inte att rösta. Tävlingen avslutas på fredag, 31/10. Tack!Kommentera 5
Visa fler inlägg