välkomna!

Publicerat i: Mode
Ojsan, ett gäng nya prenumeranter på bloggen, vad har jag gjort för att förtjäna er? Sämre uppdateringsfrekvens får man ju leta efter just nu, menar jag. Kul att ni har hittat hit dock, välkomna! (Hur hittade ni hit, förresten?) Och när jag ändå är igång, är det nåt ni saknar här? Nåt ni vill se mer av? Tell me, tell me!

För övrigt har det nästan enbart stått "jobb" på schemat sedan festivalen i helgen, och tur är väl det för vädret... ja, det har ju varit som det har varit. Jobbar sista passet för den här veckan imorgon, sedan är jag ledig i några dagar igen. Dags att dansa "soldansen" med andra ord.

Hittade förresten två nyheter hos Topshop precis, läckra va?Fast egentligen är det ju dessa man vill ha... Bedrövligt snygga. Och jag funtar på att slå till faktiskt. Har suktat länge nog, känner jag. Vad tycker ni?

#1 - - CLAUDIA:

Kom bara plöstligt in på din sida, och tur det. Bra blogg!

#2 - - Hannah:

VLOGS! har jag redan sagt en gång

#3 - - Emelie Elisabeth:

Claudia: Sicken tur att du hittade hit! :)

Hannah: Vet att du har nämnt det Hannah, men videobloggning är nog inte riktigt min grej. Tyvärr! Hade nog varit roligt annars. =)

#4 - - -MeMilly-:

Jag gillar verkligen din blogg!

Ska vi kanske följa varandra via bloglovin'?Kram♥

#5 - - Lacka:

Nej hon jobbar. Men eventuellt ska vi hitta på något myspysigt ändå på kvällen, men du är med Pontus hela dagen antar jag? :)

#6 - - karin:

Köp! :)

#7 - - Anonym:

l-ä-ääckert!

#8 - - Ida:

klackarna är hur snygga som helst!

#9 - - Bdicte:

Ja, kjøp dem! Jeg har sånne selv, de er ganske bra brukt ;P

#10 - - Anonym:

vad roligt att höra.. då kanske du missade inlägget igår om att jag skulle sluta blogga hehe