wish me luck

Publicerat i: Photos
Frukosten är avklarad, nu återstår bara att få på sig lite anständiga kläder och att rasta hunden. Sedan är jag fit for fight. Och här är han förresten, min lilla golvmopp. På just det här fotot lite småputt på mig efter cirka 2350945 tagna bilder. Nåja, nu har ni sett honom i alla fall. Tusse var namnet.

Kommentera 5
Jäklar vilken trög dag... Trots att jag vaknade sent har den skridit fram med myrsteg. Har inte fått mycket gjort heller för den delen. Postade två paket förut, har gjort en smoothie (recept kommer), rastat hunden och...suttit här och ugglat. Ungefär det. Mycket givande, verkligen. Men imorgon blir det nya tag, är på ett riktigt söka jobb-humör nu (försöker jag intala mig i alla fall) så då jäklar.

För övrigt. Det här hade jag gärna tagit på mig imorgon om det inte vore för det trista, supergråa vädret.Kommentera 4

måndag 30/3

Publicerat i: Mode
Guten Morgen! Satan vad trött jag var runt klockan nio i morse, ögonlocken var som stenar. Så. Jag somnade helt enkelt om och sov i några timmar till. Till klockan ett, rättare sagt. Bra. Jättebra. Men nu är jag pigg i alla fall. Lär ha svårigheter med att somna ikväll, men den smällen tar jag då.
Skulle ha åkt till Skövde idag också, men det sprack ju, vill inte åka så här sent. Näe, det får bli jobbsök hemifrån och lite gitarrspelande (eventuellt). Och en film. Men först - mat!

Här är förresten strumpbyxorna som jag köpte. Blir fin-fina tillsammans med min svarta, stora tröja och ett par klackar.


Kommentera 4
Visa fler inlägg