e62c9389278616a9dabd8865522d49.png

 

Så här såg det ut på bordet för två cirka två timmar sedan. Usch, Absinthe är stark skit alltså, det brände gött i halsen. Om en timma drar vi till NH, partie partie :)

 

Kommentera 0

0-2d6249556ab7f7d40022281c4784bdfd.png

Hittade världens finaste/skönaste/perfekta/younameit väst på Bik Bok idag när jag o Lacka var på Ikano-huset en sväng. Men köpte jag den? Nopp. Ångrar mig lite just nu måste jag medge, men det kommer förhoppningsvis fler chanser. Förhoppningsvis... Det blev en jävla massa annat shoppat ändå, så jag är nöjd. :) Nu sitter vi i Lackas mysiga etta och gör oss redo för Halloweenfesten som är på NH ikväll. Vi ska helt otippat se ut som punkare kvällen till ära. Det blir inget extremt men kolsvarta till klädseln är vi i alla fall - ni får se bilder sen. :) Gotta go, snart går bussen, ha en kanonkväll hörreni!

Kommentera 1

bare ett smakprov

Publicerat i: Photos
Ja, här har ni, en bild från Cypern (i bakgrunden skymtar Nissi beach). Fler kommer, men det lär dröja. Jag har 700 stycken att gå igenom...och det har inte hänt ännu, så håll ut. ;)

Å nu då? Jag ska till Linköping över helgen för att hälsa på Lacka, ska bli väldigt roligt. Det var ett tag sedan jag var där senast. Är hemma igen på söndag. Ses då! (Om inte innan.) Ciao!

Kommentera 1
Visa fler inlägg