gott nytt 2011!

Publicerat i: Mode

Hoppsan, bilden på ringen blev visst hemskt suddig när jag bloggade via mobilen. Här kommer en lite bättre bild - åtminstone i rätt format.

Sedan vill jag även passa på att önska er ett Gott Nytt År! Vad ni än ska göra ikväll, ta vara på de sista timmarna av 2010! Själv ser jag verkligen fram emot nästa år, då det här året inte har varit så hemskt fantastiskt enligt mig. Åtminstone inte ekonomiskt sett (men det har självklart hänt andra bra saker). Men det kan bara bli bättre! Nu kör vi, 2011 är väldigt välkommet! Ett snyggt tal är det ju också - bra början!
Kommentera 3

What do u think?

Publicerat i:

img_3471 (MMS)

What do you think? Lovely or ugly as hell?

Kommentera 4

Uppdatering av läget

Publicerat i:

img_4484 (MMS)

Hey snyggingar! Hoppas att ni alla har haft en utomordentlig jul, det har i alla fall jag haft. Fick inte mycket till ro men det betyder väl bara att man tagit vara på dagarna? Jag låter åtminstone mig själv tro det! Nu sitter jag i bussen på väg till jobbet och ska börja dagen med lite av ett specialuppdrag. Spännande, spännande. Imorgon blir det fika med några av de närmsta, ser fram emot'et. Japp, det var den senaste uppdateringen det. Jag återkommer!

Kommentera 2
Visa fler inlägg