Åh, idag är jag SEG. Men igår var kul! Jädrar i min låda, vi skakade nog bort många hektogram under den kvällen.
Det var party som gällde, sörrni, och lyckat blev det. Tack för igår fina vänner, och tack som fasiken för fina presenter! Nu ska jag vila ännu mera innan det är dags för jobb igen. We hörs!

PS. Mer bilder kommer. Kanske!

Kommentera 0
Fredag? Huh? Jag har fan ingen koll på läget idag känns det som. Men väderguden måste ha hört min bön i går i alla fall, för idag har det minsann varit fyra, nästan fem plusgrader här i Skaraborg. Hur gött är inte det? Jo, sketagött. Nog för att jag önskade mycket snö den här vintern men nu tycker jag faktiskt att det räcker snart. Det är på tiden att våren börjar vakna till liv och att vintern går i...precis, ide.

Ursäkta usel bloggning idag förresten, jag har grejat här hemma heela dagen; tvättat, dammsugit, städat på toan, målat kakelfogarna i köket (skall sätta kakeldekor så att det blir schackrutigt, nice va?), handlat smör osv, och nu sitter jag här och har precis smockat i mig en avokado, finskt knäckebröd (såå gott!), riskakor och ett glas vatten. Det ska va' gött å leva, sägs det ju. ;)

PS. Det var den här manicken jag tjötade om för någon dag sedan. Har letat och letat men överallt tar de ju sådana hutlösa priser för dem, och så hittar jag en till pangpris på samma ort som jag bor. Åh vad skrattigt, som Eva Röse skulle ha sagt.

Kommentera 5
Det är väl dags för en "fem favoriter" igen, eller tycker ni inte? Vi kör! Denna gången fick det bli blommiga grejer, för att försöka skynda på våren en aning (I wish). Varsågoda!


1. Jeansshorts med hög midja, ca 347 kr, Topshop. 2. Baddräkt med öppen rygg, ca 1678 kr, JETS by Jessika Allen/netaporter.com. 3. Trosor, ca 46 kr, Topshop. 4. Klänning med korsade axelband, 199 kr, H&M. 5. Sandaletter med platå, 299 kr, H&M.
Kommentera 3
Visa fler inlägg