Fredag? Huh? Jag har fan ingen koll på läget idag känns det som. Men väderguden måste ha hört min bön i går i alla fall, för idag har det minsann varit fyra, nästan fem plusgrader här i Skaraborg. Hur gött är inte det? Jo, sketagött. Nog för att jag önskade mycket snö den här vintern men nu tycker jag faktiskt att det räcker snart. Det är på tiden att våren börjar vakna till liv och att vintern går i...precis, ide.

Ursäkta usel bloggning idag förresten, jag har grejat här hemma heela dagen; tvättat, dammsugit, städat på toan, målat kakelfogarna i köket (skall sätta kakeldekor så att det blir schackrutigt, nice va?), handlat smör osv, och nu sitter jag här och har precis smockat i mig en avokado, finskt knäckebröd (såå gott!), riskakor och ett glas vatten. Det ska va' gött å leva, sägs det ju. ;)

PS. Det var den här manicken jag tjötade om för någon dag sedan. Har letat och letat men överallt tar de ju sådana hutlösa priser för dem, och så hittar jag en till pangpris på samma ort som jag bor. Åh vad skrattigt, som Eva Röse skulle ha sagt.

#1 - - Linnéa:

Vilket fynd! Jordglobar är verkligen fina :)

#2 - - Fabian:

Jag vill också ha en glob, men jag får inte för regeringen :/

#3 - - Emelie Elisabeth:

Fabian: Huh? Inte för regeringen? Vad menar du?

#4 - - Fabian:

Regeringen = flickvän :)

#5 - - Emelie Elisabeth:

Fabian: Jaha, haha. Då förstår jag!