ögonstenen

Publicerat i: Photos

Bilder: privat.

Hej, jag heter Prince och är knappt halvåret gammal. Just nu är min stormatte på semester, så jag busar runt hos min lillmatte hela dagarna tills hon kommer hem igen. Jag ska vara här tills nästa fredag, så nu vill jag be om ursäkt för att lillmattes blogg (eller vad det heter...) blir lidande. Förlåt. Jag vill nämligen ha all uppmärksamet i världen och min lillmatte är så snäll så hon ger mig det. Just nu ligger jag nedanför lillmattes ben och slumrar litegrann (fast jag skriver ju samtidigt, så klart) och snart är det nog dags att gå ut och slänga en pink. Ja, det var nog allt. Godnatt alla fina! /Prince
Kommentera 9

Bild: marcella.metromode.se

Marcella, jag vill ha dina shorts! Och en hel del andra saker... Puh. Jag gick nämligen på stan en sväng under min lunchrast idag, och herregud vad pank jag blev av att bara se alla fina saker, plagg, you name it. Allra mest pank blir jag av att tänka på jobbet, faktiskt. Där finns just nu många "jag vill ha-saker" i alla olika former, färger och mönster. Gud, ibland önskar jag att jag hatade kläder. Men vad tusan vore en värld utan kläder? Inte så jävla rolig, helt enkelt. Och för att komma tillbaka till det jag startade med - det är tur att det finns människor som Marcella, som vågar färg. Fin-fin är vad hon är. Japp! Läs hennes blogg förresten, den är grym. Nu, dusch!
Kommentera 0

Bild: lindex.com


Okej, nu jävlar kör vi, nu när jag ändå är igång... DEN HÄR VILL JAG HA! Tror att jag får springa till Lindex imorgon innan jag börjar jobba, om jag hinner! 249 pix.
Kommentera 0
Visa fler inlägg