img_0917 (MMS)

Hola mi friends! Ikväll har vi ätit middag på en takterass med en oslagbar utsikt över hamnen i Gamla stan, Chicken Alexandra fick det bli - grillad kyckling med svampsås, broccoli osv. Grymt gott. Har även gjort resans första köp i form av ett par nya Ray-Ban (mina gamla har pajat) och en röd Chanel. Älskart. Ni får se när jag är tillbaka i Svedala igen. Nu, fussball. Soliga kramar ;)

Kommentera 3

img_6807 (MMS)

Värme är gött, ja. Men regnet då? Det glömde jag nog att nämna. Idag har det nämligen kommit en skur, ca 30 minuter lång, men nu är vädret fint igen. Det är lite blåsigt bara, så man känner inte att solen tar. Lite farligt. Men vi degar på här, ligger på stranden och läser de sista sidorna av "Elsas mode" (skriven av Sofi Fahrman som ni säkert redan vet). Bra bok faktiskt, chiclit på hög nivå. Någon som planerar att läsa efterföljaren?

Kommentera 2

img_0893 (MMS)

Hola! Där satt jag på balkongen för x antal timmar sedan, gött. Lite brun har man blivit också, jag jobbar på't kan man säg'. Idag har vi, precis som igår, legat på stranden och jäst hela dagen. Med det enkla undantaget att vi tog sovmorgon till halv elva, då. (Har nog aldrig sovit så länge under en semester innan idag.) Nåja. Ikväll har vi käkat en liten bit från Marmaris hamn, det blev en så kallad "set menu" där vitlöksbröd, soppa, huvudrätt och efterrätt ingick. Smakade bra men fy tusan vad mätt jag var efter bara förrätten, får nog undvika så mycket mat under resten av veckan, tror jag. // Imorrn blir det plajjan igen. Jag klagar inte. Värme är gött. Och saltvatten nästan ännu skönare. Yes! Nu, dags för sömn. Adios.

Kommentera 1
Visa fler inlägg