Chinos ja. De flesta jag provar har en tendens att göra min rumpa minimal - knappt synlig - och mina ben pinnliknande. Inte så roligt om jag skall vara helt ärlig, jag vill ju också ha ett par som sitter snyggt! Peak Performance har dock en modell som jag gillar - och två fina färger på den dessutom - ljusblå och beigebrun. Jag vill ha! Men först vill jag prova, förstås. Undrar om jag ser lika knäpp ut i dem som i alla andra, hum hum...

PS. Ändrade planer: Det blir inga muffins gjorda idag inte, istället ska jag möta upp farmor på stan för en spontanfika, mysigt! Dags att göra sig i ordning med andra ord, vi hörs!

Pics: peak performance
Kommentera 6

you gotta hear this

Publicerat i: music
Kommentera 1

boho + chic

Publicerat i: Inspiration
Gomorron! Jädrar i havet, jag känner mig ganska utsövd idag igen, gött! Har precis smällt i mig ett ägg och dricker o'boy till det, kanske får det bli nåt mer till frukost. Tänkte baka lite fler muffins idag förresten, får se om de blir lika bra som de jag gjorde häromdagen - eller kanske ännu bättre! Har ni tur kommer det några bilder om en stund. Så länge får ni nöja er med inspirerande människor:


Pics: jak and jil, stockholm streetstyle, stylesightings.
Kommentera 3
Visa fler inlägg