PS. 2

Publicerat i: Säljes

Bild: min.

Tills vi hörs igen får ni gärna kika in HÄR! Jag säljer nämligen min iPod, så buda buda!
Kommentera 0


Fikat med Jessica, gått en runda på stan, promenerat hem (på vägen handlade jag bland annat finskt knäckebröd - love it), suttit i fåtöljen med öppet fönster och solat/lyssnat på fin musik/läst Damernas, diskat, dammsugit hela lägenheten och NU ska jag banne mig duscha! Halleluja vilken dag. Imorgon väntar två timmars jobb och sedan-får-vi-se. Vi hörs snart igen!

PS. Den där skjortan alltså, när ska jag få tag i den? Någon? Help?
Kommentera 0

flärd

Publicerat i: Mode
Okej, nada respons. Vad skall jag göra för att få er att våga skriva? Locka er med något? Jag vet inte. Jag får nog ta saken i egna händer, det blir lättast så. En sak som jag i alla fall har kommit fram till att jag måste bättra mig på är att lägga ut bilder, MERA bilder alltså. Även mer tips på mode/skor/accessoarer och sådant. Vad tror ni om det? En sak i taget bara, jag ska försöka. Och lyckas jag, lova att ni kommenterar lite mera då, okej?! Det vore så kul! Era ord gör mig alltid glad, och jag tar gärna emot både bra och mindre bra kritik! Okej, nu kör vi. Först ut blir lite lyx och flärd i form av några grejer jag hittade på net-a-porter.com. Enjoy!


Den där Alexander Wang-väskan kommer jag aldrig någonsin att kunna ta ögonen ifrån, så-himla-fin. Särskilt med axelbandet!

Skinnjacka, €2789, Donna Karan.
Brun skinnväska, €500, Mulberry.
Pennkjol, €678, Donna Karan.
Rocco studded shoulder bag, €905, Alexander Wang.
Kommentera 1
Visa fler inlägg