ordning på törpet

Publicerat i: Photos

Bild: privat.

Nu ni, nu jä-vlar händer det grejer. Ny lägenhet! Vi (jag och karln) fick den lite i förväg - vi skulle egentligen ha fått tillgång till den först på måndag - så idag, medans jag var på jobbet, har ett gäng starka karlar flyttat lådor. Nu börjar vi få lite ordning på torpet men än är det lite kvar att fixa, måla det där, sätta upp den där, ni vet... Jag återkommer.
Kommentera 5

Bild: caroline.

Den här underbara, underbara väskan blev min igår. Jag tror att vi kommer att bli väldigt bra kompisar i höst. Eller vad tror ni? Mycket fin, säger jag.
Kommentera 7

Kaos i brainen

Publicerat i:

img_0992 (MMS)

1: vaknade med ett ryck, en icke trevlig start på dagen tycker jag. 2: fick reda på att en var sjuk på jobbet = stress. 3: hann inte äta frukost. 4: glömde matlådan (pannkakor). 5: fick springa in på pressbyrån och köpa deras svindyra mat. 7: stressade till jobbet. 8: så här sitter jag nu, lite mer mätt och belåten efter min skagen-sandwich (mycket god för övrigt, bättre än dom där billiga i London) men fortfarande med en dålig känsla i magen. Väntar nog med den där chokladkakan till ikväll. Belöning. Efter en halvtaskig dag. Och förhoppningsvis som en bra början av kvällen.

Kommentera 2
Visa fler inlägg