mmmmm

Publicerat i: Mode


Jaa...H&M är ju i princip favoriten bland alla budgetkedjor och de slutar banne mig aldrig att imponera, snarare tvärtom - de blir bara bättre och bättre hela tiden. Här är några fina grejer som landar i butikerna i sommar. Vissa av dem kanske redan finns, vad vet jag! Mest gillar jag i alla fall de båda shortsen men allra, allra helst skulle jag vilja ha de helvita. Jag tror att de skulle kunna bli riktigt coola tillsammans med ett par snygga boots och en lite rockigare topp, och kanske en skinnjacka till det...
Kommentera 6


Ärmlös hoodtröja, 149 kr. Sandaler, 99 kr. Skinnväst, 1299 kr. Solglasögon, 69,50 kr. Shorts, 99 kr. Bikiniöverdel, 49,50 kr. 15-pack ringar, 49,50 kr.
Kommentera 0
Håret börjar bli långt (finally), luggen är på väg bort (thank you god) men, vänta lite nu, vad är det jag ser på den sista bilden, i örat? Weeell, den råkade hamna där efter många om och men under de sista dagarna i Thailand. Supernöjd! Inte helt läkt än dock, så det gör lite ont då och då, när man nuddar vid staven osv. Men jäkligt nöjd, som sagt! Nu, Pirates 4 på bio!
Kommentera 7
Visa fler inlägg