Au revoir

Publicerat i: Photos

Hej bloggen. Är ute på äventyr, följ mig gärna på Instagram (@emelieelisabeth) för bilduppdatering en masse. Och gott nytt år på er!


Kommentera 1

#gellack

Publicerat i: Photos, Skönhet
 
Nu kan jag starta eget här hemma, köpte mig nämligen ett Gellack-kit med basprodukterna och två färgade lack i förmiddags. Kunde naturligtvis inte hålla mig längre än tills nu med att prova det hela och satan vad proffsigt det ser ut om man jämför med ett vanligt nagellack. För er som inte vet är Gellack ett särskilt nagellack som man härdar under uv-lampa och som sedan sitter kvar i 2-3 veckor. Visst låter det för bra för att vara sant? Lite så är det också, det ser inte bra ut riktigt så länge men det sitter hundra gånger bättre än ett vanligt - extra bra för oss som jobbar mycket med händerna (i butik t.ex.). Startkitet kostar runt 500 kr och är helt klart värt sitt pris! Först ut fick bli ett kolsvart lack, lagom till semestern.
 
Nu ska vi iväg på familjemiddag, hoppas att ni också får en trevlig kväll (och helg)!
Kommentera 1
 
Några av vårens nyckelplagg: grafiskt, luddigt, läder, leopardprint, randigt, storskjortan, kavajen, collegetröjor med tryck och vita väskan.
 
Allt från hm.com
Kommentera 2
Visa fler inlägg