1. Det var helt fantastiskt väder. 2. Jag läste ut min bok, den sista i Mons Kallentoft's serie med årstidsdeckare - ni bör läsa dem allihopa, görbra. 3. Det serverades lammburgare till middag (med emmentalerost, blandsallad, tomat, guacamole, bbq-sås och rödlök). 4. I måndags fyndade jag på rean på jobbet, nya jeans! (Gina Tricot.)
 
Kommentera 2

Alltså/wow

Publicerat i: Blogs I like
 
Hej på er, nu är vi hemma igen efter en fantastiskt skön semester, landade 23:40 i lördags kväll och var hemma klockan 04:20 i söndags morse. Helt slut somnade vi som stockar och sov till tjugo över elva, sedan latade vi oss hela dagen, så gött. Idag har jag jobbat, är totalt slut i skallen nu men det är jag väl värd efter elva timmars arbete? Jag tycker då det. Bilder ska ni få se, jag har försökt att blogga flera gånger via blogg.se-appen men det har inte ens gått att logga in efter att de har uppdaterat webbsidan, helt värdelöst - men som sagt, håll till godo! Kolla gärna in några av dem på Instagram så länge (@emelieelisabeth) så kommer resten sedan. Nu ska vi se på Luuk who's talking, bra skit!
 
PS. De där ananas-brallorna alltså. Wow. Bloggen är minst lika bra, kolla in den!
Kommentera 3

Sambon och jag tyckte att det var dags för lite ledighet så imorgon lämnar vi Sverige för fina fina Grekland. Ska bli helt underbart. Finns det inget wi-fi tillgängligt återkommer jag om en vecka. Ha det gott!

Ps. Ser lovande ut. ;)

Kommentera 1
Visa fler inlägg