Hittade precis den här bilden på Columbines blogg och föll pladask för de svarta byxorna i manchester. Har varit på jakt länge nog nu, hm hm.
 
MANCHESTERBYXOR / BY MALENE BIRGER.
Kommentera 1

BLK DNM - NEW JACKETS

Publicerat i: Mode, News BLK, BLK DNM, BLOGG, DENIM, JACKETS, JACKOR, JOHAN LINDEBERG, LEATHER, LÄDERJACKOR, NEW YORK, SKINNJACKOR, SKINNVÄSKA, elin kling
 
Scrollade precis förbi Elin Klings blogginlägg i vilket hon skriver att hon var förbi BLK DNM's butik i New York häromdagen för att titta till ägaren, Johan Lindeberg. I inlägget fanns en länk till en kommande jack-kollektion innehållandes 8 plagg som - vad jag förstår utifrån vogue.fr (jag kan absolut inte franska) - lanserades den 29 november. Alltså igår. Jag plockade ut mina fyra favoriter (se bild) men den svarta med pälsfoder är så klart den jag dreglar mest inför. Den heter visst bara "Model 8-4", kort och gott. Men wow!
Kommentera 1
Wina trip with Supersaver! Boka din resa via oss på Supersavertravel - här hittar du alltid superfina priser!
 
Att vara med i tävlingar är för mig inget som händer ofta - sedan klagar jag över att jag aldrig vinner något. Mycket smart... Tänkte nu ta mitt förnuft till fånga och delta i just den här tävlingen som kan ta mig och en kär vän till någon av modehuvudstäderna ovan. Vilken dröm!
 
Min sambo och jag har länge sagt att vi skulle åka på en sådan här resa, fast det har liksom aldrig blivit av. Är det inte mina tider som passar så är det hans. Skulle jag vinna dessa flygbiljetter skulle vi ju liksom vara tvungna att få det att matcha, och det skulle ju självklart vara hur kul som helst då ingen av oss varit i vare sig Rom, Paris eller Milano förut. Jag tror att vi är dem som skulle njuta allra, allra mest av en sådan här resa då det händer mycket i våra liv just nu - och en stunds avkoppling i härlig miljö är ju aaldrig fel!
 
Hur vi skulle fira om vi vann? Så här så klart: klick!
Kommentera 1
Visa fler inlägg