Okej hörrni, det har varit lite tyst från mig i några dagar, förklaringen är följande - NY BLOGG. Jag har efter grundligt övervägande bestämt mig för att lämna blogg.se för Carolines World och min nya blogg på adressen http://carolinesworld.net/emelieelisabeth. Men var inte oroliga, jag kommer att blogga precis som vanligt, enda skillnaden är att det är på en annan sajt.
 
Till en början kommer bloggen att finnas på adressen som jag precis nämnde, men om ett par dagar kommer ni att kunna nå den även via den gamla adressen (emelieelisabeth.com). Detta ska bli helt sjukt roligt och jag är så klart taggad till 140%. Till er som följer mig på Bloglovin' - jag kommer att ordna så att ni inte missar några inlägg. Och till er andra - glöm för tusingen inte bort att besöka bloggen! Jag räknar mer er! OK, let's go!
 
NY BLOGGADRESS:
http://carolinesworld.net/emelieelisabeth
Kommentera 0
 
 
 
Vi människor är dåliga på att ge oss själva komplimanger, att se det vackra i och utanpå våra egna kroppar. Att banka ned sig själv nästan under jorden däremot - inga svårigheter. Men det är ju där vi inte får hamna. Vi måste lära oss att se det som är bra, det som vi ska vara stolta över och faktiskt våga stå för det. Det kanske inte alltid är det som finns på utsidan som är det vackraste med en människa, men vad gör väl det, det som räknas allra mest är väl ändå det vi har på insidan. Hur vi är mot andra. En människa med en fin personlighet blir automatiskt vacker i mina ögon. Se filmen ovan (missa den verkligen inte, den är väldigt fin) och inse det även du. Du är vackrare än du tror. Tro mig om du inte tror dig själv. Jag ser det överallt hela tiden.
Kommentera 1

illgrön

Publicerat i: Mode
 
Jag kommer ihåg att jag dreglade efter den illgröna blusen som Acne designat för AW12, men priset var så klart lite saftigt. Ångrar mig lite så här i efterhand, men hittade precis en värdig motståndare. 38 pund från Topshop, inte illa!
Kommentera 1
Visa fler inlägg