Tip of the day

Publicerat i: Tip of the day h&m, pleated, trousers
 
Dessa brallor, ett simpelt trikålinne (eller ett sidenliknande) och en kavaj eller kofta till. Vad tror ni, är man inte redo för jul och nyår då? Det tror jag! Ni hittar byxorna HÄR.
 
/.
 
These trousers, a simple cami (made from tricot or silk) matched with a blazer or a cardigan. Then you're ready for Christmas and New Years Eve, don't you agree? I think so! Find the trousers HERE.
 
Kommentera 0

Saturday inspo

Publicerat i: inspo outfit inspo
 
 
 
 
Kommentera 0

Sponsrad Video: Sluta rattsurfa

Publicerat i: Sponsrade inlägg transportstyrelsen


Skulle jag påstå att jag är ett föredöme i trafiken skulle jag ljuga. Jag kan absolut sitta med mobilen i handen och "bara kolla något snabbt" eller byta låt, eller bara skriva "ok" i ett sms - det tar två sekunder. Men livet är skört och ibland hänger det på mindre tid än så, en bil kanske inte ser dig och svänger hastigt ut framför din egen - hinner du se den? Eller fotgängaren som vinglar till och tar ett halvt kliv ut i gatan precis när du "bara" ska kolla mailen lite snabbt och smidigt precis före en sväng? Man tror att man äger världen i sin bil, men i själva verkat äger världen dig. Du har inte en chans om du tittar bort i två sekunder, inte en chans mot ett djur, en cykel, en lastbil eller en långsamtgående traktor. Framför ratten handlar det om att vara alert, ha ögonen på vägen och koncentrationen riktad framåt. Det har vi inte alltid, många med mig, och jag tror inte att vi inser allvaret i att kika en snabbis åt ett annat håll, rikta uppmärksamheten till mobilen eller till en passagerare i baksätet. Det är dags att vi skärper till oss, att vi slutar riskera våra och andras liv för något som egentligen är helt oviktigt i stunden. Se filmen här ovan och klicka dig gärna vidare för att ta reda på om du är en förebild i trafiken, eller om det är dags att tänka om. Låt oss göra det tillsammans för att förhindra fler onödiga olyckor. Kram.
 
-
Det här inlägget är sponsrat av Transportstyrelsen.
Kommentera 0
Visa fler inlägg