i l o v e i t

Publicerat i: What I wear friday, nike, sneakers
Hej fredag! Du är så himla välkommen! Tänker njuta till max den här helgen, och det i sköna pjucks från Nike, bland annat! Trevlig helg till er, fina ni!
 
/.
 
Hi Friday! You're so so welcome! I'm going to enjoy this weekend to its fullest, and by that I mean wearing comfy shoes as in these from Nike, for instance! Have a lovely weekend, you lovelies!
 
Pic: private.
 
 
Kommentera 0
 
 
Internet är en härlig värld, en tillflyktsplats någonstans mellan dröm och verklighet där bara ens egna tankar får lov att finnas och ett ställe där tiden blir obefintlig. Ett ställe där man kan leta inspiration i timtal utan att ens slänga ett öga på klockan, förrän man inser hur hungrig man är efter att ha suttit framför en lysande skärm hela dagen? Men på nätet kan också allt hända, bra som dåligt. Näthat till exempel. Internet länkar samman människor och är en plats där man kan göra sin röst hörd, och det är ju självklart fantastiskt. Men det kan också få oanade konsekvenser, på en blogg, Instagram, Facebook, Twitter eller annat socialt medium där kränkningar, mobbning, hot och hat tyvärr är vanligt förekommande. En av tre unga har blivit kränkta på nätet under det senaste året, det är en för mycket och det vill mobiloperatören Telia ta ansvar för att motverka. Den 18/4 släppte de surfen fri på sociala medier. Sedan dess surfar alla deras nya och befintliga kunder fritt på Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp, Twitter & Kik - hur mycket som helst utan att surfmängden påverkas. Hur bra? Men då gäller det att man tänker innan man gör sig hörd, också.

I samband med detta braiga lanserar de även en kampanj mot näthat med musik av Magnus Carlson och Molly Sandén. Deras gemensamma låt ”Jag hatar hat” är navet i kampanjen. På Telia älskar man sociala medier men hatar hat. Det gör jag också. Tillsammans kan vi göra internet till en schysstare och mer kärleksfull plats för alla.
 
Om du klickar dig vidare i videon här ovan kan du läsa mer om vad lagen säger om näthat, titta på backstage-material från inspelning av kampanjlåten och dessutom läsa en intervju med Molly Sandén i vilken hon berättar om när hon själv blev utsatt för näthat. Man kan också vara med och tävla om Mollys #hatahat-tröja! In och kika!

-
Det här inlägget är sponsrat av Telia.
Kommentera 0

H.O.M.E

Publicerat i: Photos my home
 
 
Hemma trivs jag som allra bäst, alltid. Här är ett hörn av lägenheten som har fått sig en liten make over, jag gillart. Från vänster: (en väldigt fin julklapp) lampa från RUBN/Artilleriet, döskalle märke okänt, glasvas H&M Home, ljusstake märke okänt (köpt i butiken Nice i Örebro), ljusstake HAY. Affischerna är en blandad skara av egna urklipp, David Ehrenstråhle, Fotografiska, Moderna museet & en poster jag fick med senaste numret av Styleby.
 
/.
 
One of my favourite corners at home.
 
Pics: private.
 
 
follow me with
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST
Kommentera 0
Visa fler inlägg