Vem viker sig inte dubbel av roliga, tokiga och helt galna klipp så dyker upp då och då världen över? Well, jag har i alla fall svårt för att hålla tillbaka när någon gör en tokig vurpa, när en annan blir prankad eller när en tredje diggar ikapp till musiken tillsammans med sin musikgillande katt. Jag gissar att det är den där lilla gnuttan skadeglädje, kiss- & bajshumorn och barnasinnet i oss som lockar fram gapflabben, men också att en del klipp är så där klockrena och vältajmade att man helt enkelt inte kan stå emot.
 
Hur som helst! Ingen har väl någonsin missat det amerikanska humorprogrammet AFV - Americas funniest home videos. Man kanske inte för avsikt slår på det när det går på tv, utan mest råkar hamna på kanalen det sänds en sliten eftermiddag. Men man fastnar ju! Så himla kul program och de tokiga klippen bara haglar ned på en varpå skrattsalva efter skrattsalva avföljer varandra.
 
Tycker ni inte att det är dags för svensk humor-tv att få skina lite mer snart? Det tycker jag. Och det kommer den att få göra också! Den amerikanska succéserien Ridiculousness har nämligen Sverigepremiär nu på söndag klockan 21:00 på MTV, där Erik Ekstrand (från Erik & Mackan) tillsammans med sina sidekicks Arantxa Alvarez och Toni Prince kommer att granska, såga, hylla och ta nätets sjukaste klipp till en helt ny nivå. Och som om inte det vore nog spexigt kommer de tre musketörerna att gästas av artister, programledare, fotbollsspelare och en och annan Youtube-succé under programseriens gång. Hur härligt? Jag är säker på att det här kommer förgylla våra söndagar framöver. Spana in trailern här ovan vet ja, och missa för guds skull inte premiären på söndag 21:00 på MTV!
 

-
Det här inlägget är sponsrat av MTV.