2016 / au revoir

Publicerat i: About me 2016, 2017, happy new year, new year's eve
 
Bilden som får symbolisera 2016/2017 för mig. / The pic that symbolizes 2016/2017 to me.
 
Hej fina ni! Hoppas ni har haft en mysig och skön men framför allt avslappnande jul. Det hade verkligen jag. Snart är det 2017, det känns ju helt sjukt tycker jag - det här året har gått SÅ fort! Jag känner liksom att jag inte hänger med längre, tiden springer iväg och jag har så mycket mer jag vill hinna göra, uppleva och åstadkomma! Men det har självklart också varit ett fantastiskt år på många sätt. Det har hänt mycket bra grejer med bloggen & mitt Instagramkonto, jag blev friad till av den finaste mannen man kan tänka sig, jag har utvecklats på jobbet, jag & sambon har varit på flera bra och avkopplande resor, man har haft många mysiga och skrattframkallande kvällar med familj & vänner. 2016, kort och gott ett år som har gett och lärt mig mycket.
 
2017 - året som ger mig mycket att se fram emot. Tjejhelg, skidsemester, vårt bröllop, en sommarsemester och förhoppningsvis en härlig bröllopsresa kort därefter. Jag hoppas på fler utmaningar och möjligheter för mig och min blogg, och jag kommer fortsätta att jobba hårt och mycket för att kunna ta mig dit. Kom ihåg det vänner, ge aldrig upp. Målen som tycks ljusår bort kan vara närmre än ni tror, bara ni aldrig ger upp! Våga satsa och tro på det ni gör, våga kasta er ut. Man k a n nå sina drömmar med tillräckligt mycket vilja och kämparglöd! Gott nytt år och lyckönskningar inför 2017 vill jag ge er, ta hand om varandra!
 
/.
 
HAPPY NEW YEAR EVERYONE! I wish you a great 2017 with new opportunities and lots of luck and magical moments!
 
 
follow me with
 
 
Kommentera 0

Att flytta hemifrån + inspo

Publicerat i: interior interior, interior inspo
 
 
Jag kommer ihåg när jag skulle flytta hemifrån. Det var pirrigt, spännande och gav mig en helt galet skön frihetskänsla, den gick nästan att ta på så stark var den. Att äntligen helt och hållet få ta hand om sig själv, gå och lägga sig mitt i natten om man så ville, inte behöva tala om när man skulle komma hem, strunta totalt i disken, duscha i en evighet utan att vattenräkningen sköt i höjden. Och så vidare. Det var en sjukt rolig tid som jag ibland tänker tillbaka på med viss tillbakalängtan, nog för att livet blir bättre och bättre med åren men oj vad man kan sakna vissa tillfällen när man väl börjar fundera. En av höjdpunkterna den där dagen för sju år sedan var när jag fick min första verktygslåda av pappa, fylld med allt man kan tänka sig inom verktygens fantastiska värld - allt från plugg och skruv till tänger, öronproppar och vattenpass, till och med en liten såg innehöll den - alltså hur bra var inte den presenten? Världens bästa inflyttningspresent för en som precis har lämnat barndomshemmets trygga vrå. Jag har inte saknat ett enda verktyg sedan dess och den där lådan har hängt med mig hela vägen tills idag - den används flitigt till allt möjligt här hemma och ingen är nog mer tacksam än jag över att slippa tänka på om jag har rätt storlek på skruv eller spik hemma - för det vet jag att jag har. Jag sprang faktiskt på en liknande när jag letade runt på nätet, spana in den här grymma fylld med allt mellan himmel och jord från nätbutiken Engelbert Strauss. Hej möbelsnickare 1.0, med innehållet i den här och några bitar trä så är man inte långt ifrån ett egetdesignat soffbord, en pall eller någon annan lättfixad möbel.
 
Jag tänkte att det kanske kan vara kul med några flytta hemifrån-tips så här ovan ser ni några! Kram på er & ha en skön dag!
 
Soffa, IKEA. Så jäkla bra möbel, helt enkelt. Lätt att bygga ihop och just den här finns i flera olika delar som man kan sätta ihop på olika vis för att skapa sin egen drömsoffa. Hur bra?! Jag har den själv, sjukt grym och skön! Vas, Serax. Grytunderlägg, Olle Eksell. Inspirationsbild, Pinterest. Champagneglas, Engelbert Strauss. Hur bra till inflyttningsfesten? Glöm oroliga tankar om krossat glas över hela vardagsrumsgolvet, dessa är av plast och säljs dessutom i ett grymt 20-pack!
 
 
follow me with
 
 
Kommentera 1

in my dreams: down parka by golden goose

Publicerat i: Tip of the day down jacket, down parka, golden goose, mouche, style by mouche
 
Hej o hå vad dålig jag är på att ta hand om bloggen just nu hörreni, jag håller till mest på Instagram just nu då det tar tillräckligt mycket av min tid (önskar som alltid att dygnet var mycket längre än vad det är) - men jag ska försöka skärpa mig! Vad gillar ni den här jackan förresten? Ren parkas-perfektion från Golden Goose/Style by Mouche skulle jag vilja påstå. Totalt svindyr dock, men vad gör väl det, drömma får man ju, och det ska man! Ni kan spana in den svarta HÄR och en helt fantastiskt fin grön nyans HÄR! Missa heller inte Mouches fantastiska stylingar, varenda bild som de publicerar är inspirerande!
 
/.
 
Hey you! I'm not so much of a blogger right now, I hang out mostly on Instagram at the moment because the time isn't enough (as always). But I'll be better, I promise I will try! Until then, check out this lovelylovelylovely down parka from Golden Goose/Style by Mouche. It looks comfy as hell and it's available in a gorgeous green color too! Check out the black one HERE and the green one HERE! AND! Don't miss Mouche's stylings, every single photo is soo inspiring!
 
 
 
 
follow me with
 
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg