Att flytta hemifrån + inspo

Publicerat i: interior interior, interior inspo
 
 
Jag kommer ihåg när jag skulle flytta hemifrån. Det var pirrigt, spännande och gav mig en helt galet skön frihetskänsla, den gick nästan att ta på så stark var den. Att äntligen helt och hållet få ta hand om sig själv, gå och lägga sig mitt i natten om man så ville, inte behöva tala om när man skulle komma hem, strunta totalt i disken, duscha i en evighet utan att vattenräkningen sköt i höjden. Och så vidare. Det var en sjukt rolig tid som jag ibland tänker tillbaka på med viss tillbakalängtan, nog för att livet blir bättre och bättre med åren men oj vad man kan sakna vissa tillfällen när man väl börjar fundera. En av höjdpunkterna den där dagen för sju år sedan var när jag fick min första verktygslåda av pappa, fylld med allt man kan tänka sig inom verktygens fantastiska värld - allt från plugg och skruv till tänger, öronproppar och vattenpass, till och med en liten såg innehöll den - alltså hur bra var inte den presenten? Världens bästa inflyttningspresent för en som precis har lämnat barndomshemmets trygga vrå. Jag har inte saknat ett enda verktyg sedan dess och den där lådan har hängt med mig hela vägen tills idag - den används flitigt till allt möjligt här hemma och ingen är nog mer tacksam än jag över att slippa tänka på om jag har rätt storlek på skruv eller spik hemma - för det vet jag att jag har. Jag sprang faktiskt på en liknande när jag letade runt på nätet, spana in den här grymma fylld med allt mellan himmel och jord från nätbutiken Engelbert Strauss. Hej möbelsnickare 1.0, med innehållet i den här och några bitar trä så är man inte långt ifrån ett egetdesignat soffbord, en pall eller någon annan lättfixad möbel.
 
Jag tänkte att det kanske kan vara kul med några flytta hemifrån-tips så här ovan ser ni några! Kram på er & ha en skön dag!
 
Soffa, IKEA. Så jäkla bra möbel, helt enkelt. Lätt att bygga ihop och just den här finns i flera olika delar som man kan sätta ihop på olika vis för att skapa sin egen drömsoffa. Hur bra?! Jag har den själv, sjukt grym och skön! Vas, Serax. Grytunderlägg, Olle Eksell. Inspirationsbild, Pinterest. Champagneglas, Engelbert Strauss. Hur bra till inflyttningsfesten? Glöm oroliga tankar om krossat glas över hela vardagsrumsgolvet, dessa är av plast och säljs dessutom i ett grymt 20-pack!
 
 
follow me with
 
 
#1 - - may.magnusson@Telia. com:

Härligt och bra skrivet!! KRam❤💖💟💕💟❤

Svar: tack farmor vad gullig du är 💜❤️
Emelie Elisabeth