new in: dry shampoo + hand lotion and soap

Publicerat i: beauty & other stories, dry shampoo, exit haircare, hand lotion, hand soap
 
 
Senaste tillskotten i mitt skönhetsskåp här hemma är bland annat det här torrschampot från Exit haircare. Märket har jag ju nämnt för er förut och det kan nog aldrig sägas nog många gånger men, oj vad proffsiga produkter de tillverkar. Just den här (även den innehållande närande arganolja) ger stadga, volym och struktur till hår som gärna hänger platt. Det är också ett mirakeltrick till otvättat, fett hår som har lite bråttom mellan till exempel jobbet och festen. På ett kick blir det väldigt mycket fräschare. Ett plus i kanten är att även min sambo gillar det, istället för att behöva kladda med hårvax sprayar han i lite av torrschampot och volia! så har han fått allt som ett hårvax tillför håret men han slipper kladdet. Ett tips till er män där ute som läser! ;)
 
In har också dessa produkter från & other stories fått flytta. Jag fick dem i julklapp och OJ vad de doftar gott, de får mig att tänka på sommar och alla dofter som sprider sig i luften när solen värmer upp världen. Har ännu bara hunnit prova handkrämen men den är riktigt bra så jag tvivlar inte på att handtvålen kommer vara detsamma. Ett hett tips!
 
/.
 
Some new beauty products which have joined the family. Dry shampoo from Exit haircare (a last minute rescuer for both me and my boyfriend) and hand lotion and soap from & other stories. Their lovely scent reminds me of summer, love them both.
 
Pics: private.