När det vankas dejt snurrar många tankar i ens huvud. I alla fall i mitt. Hur ska det gå? Vad ska den här nya människan tänka om mig? Hur ska jag vara? Ska jag ställa fram lite fina saker, städa extra ordentligt, bjuda på något gott? Kommer det att gå bra, eller kommer hen att ogilla mig efter bara en timme? Jag är helt säker på att jag inte är ensam om den här typen av tankar, vi är nog allihopa mer eller mindre nervösa inför en första dejt. I det nya avsnittet av "Vad gafflar ni om?" med Martina Haag och Mogge Sseruwagi får vi svar på många frågor kring ämnet "den första dejten". De träffar bland andra relationsproffset Jacqueline Joo och den psykologiske illusionisten Henrik Fexeus som guidar oss runt i denna oändligt stora djungel. Visste ni till exempel att det vanligaste sättet att träffas på är genom gemensamma kompisar? Hela 29% finner varandra på den vägen, en rätt så fantastisk siffra tycker jag som även jag träffade min sambo genom en gemensam vän. Vanligt och härligt, är vad det är!
 
I "Vad gafflar ni om? - Hemmadejten" träffar Martina och Mogge även en kvinna som är en minst sagt erfaren dejtare men även, så klart, inredningsguden Jon Eliason som ger tips och råd om just hemmadejten.
 
Fastnar du, precis som jag, för "Vad gafflar ni om?" finns det fler avsnitt på IKEAs hemsida att spana in, klicka er vidare i videon här ovan för att se resterande avsnitt! Är kanske du nästa dejtingproffs?
 
 
-
Det här inlägget är sponsrat av IKEA.