g o o d m o r n i n g

Publicerat i: food morning drink, smoothie
 
 
Det här är en grym start på dagen kan jag lova er, fina ni! En smoothie gjord på jordgubbar, hallon, blåbär, mango, apelsinjuice och lättyoghurt. Såå gott!
 
/.
 
This is a great day starter for sure! A smoothie made of strawberries, blueberries, raspberries, mango, yoghurt and orange juice. Sooo good!
 
 
Pic: private.
 
 
Kommentera 3

Sponsrad Video: Festis App

Publicerat i: Sponsrade inlägg festis, festis app


Festis är ett varumärke som har funnits med mig sedan jag var liten, det var picknick-drycken nummer ett för alla i min ålder och en läskande dryck en het sommardag. Men företaget har funnits med mycket längre än så, faktiskt så startades det redan 1961, men då under namnet FEST-iS. På den tiden var drycken förpackad i en 19 cl stor pyramidförpackning från Tetra Pak. 1994 relanserades varumärket under just Festis och sedan dess finns det flertalet lockande smaker (till exmepel apelsin, strawberry lime, exotic och sparkling melon) i två olika utföranden, 50 cl petflaska och den modell jag minns sedan jag var liten - 20 centiliters tetran.
 
Som ni förstår är Festis under ständig utvevkling, med sina i dagsläget tolv olika smaker och tre förpackningstyper senare hänger man ju med på att det här företaget vill mer. Det är ju uppenbart, eller hur?! Men i vilken riktning väljer de att gå? Hade jag fått gissa hade jag trott att det skulle lanseras, typ... Julsmaker, kanske? Årstidsbetonade smaker åtminstone och att de kanske även skulle komma att produceras innehållandes alkohol, det vill säga i form av en typ av cider. Vem vet, den idén kanske föddes precis nu. Men tills vi får se det har de kommit upp med en annan slags idé, nämligen en app! Trodde du att du hade tillräckligt med onödiga appar i din telefon? Ja, då trodde du fel. Nu lanseras Festis-appen, en liten partyhöjare skulle man kunna kalla den. Spana in klippet här ovan för att se vad du kan göra med appen. Jag lovar, den kommer förgylla dina sensommarfester!
 
-
Det här inlägget är sponsrat av Festis.
Kommentera 0

Tip of the day: autumn coat

Publicerat i: Tip of the day COAT, H&M, suede, tip of the day
 
 
Höstkapporna börjar lite smått ramla in i butikerna och jag fastnade direkt för den här i mockaimitation, enkel att kombinera med mycket annat i garderoben (till och med redan nu i sommar), och den ser riktigt fin ut trots imitationen! Ni kan spana in den HÄR.
 
/.
 
Fall coat made from suede imitation, perfect to combine even with your summer wardrobe.
Find it online HERE!
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg