Sponsrad Video: Jason Bourne

Publicerat i: Sponsrade inlägg film, jason bourne


Jag älskar att få filmtips, inte för att jag ser så film så där galet ofta utan mer för att när jag väl tittar vill jag se nåt som verkligen är i min smak. Som till exempel en film med favoritskådespelare, eller en biografi, något som jag kan relatera till mitt verkliga liv, en tänkvärd film som får mig att fundera på världen och vad vi gör med den, eller en film med mycket musik och kärlek. Jag gillar det mesta, och filmen får gärna ha en twist jag inte riktigt förstår mig på utan som istället gör att jag vill se filmen om, och om, och om igen. En film som inte bara kastats ut i mediavärlden bara för att den bör finnas där utan en som faktiskt gör skillnad eller åtminstone väcker något inom en. Känslor. Det älskar jag med film.
 
En av mina favoritskådisar just nu, Alicia Vikander, medverkar i den nya filmen om Jason Bourne. Jason, som tidigare har fått lära sig att leva med insikten av att ha varit ett redskap för att utföra operationer som myndigheterna behöver, men inte vill kännas vid - nu, en tid senare minns han vem han verkligen är och försöker därmed att uppdaga de gömda sanningarna om hans förflutna. Samtidigt förändras världen i en takt som verkar springa ifrån makthavarna, som bara kan se på när en ny verklighet lägger sig som ett raster ovanpå den gamla.
 
Filmen har redan haft exklusiva smygpremiärer i både London, Paris och Las Vegas och släpps på bio världen över från och med nästa vecka fram till oktober då den slutligen även har premiär i Japan. Här i Sverige behöver vi vänta endast tills på onsdag (27/7 2016) då vi kan låta oss förtrollas av biomörkrets, popcornens och godisets magiska krafter. Se trailerna till Jason Bourne här ovan och klicka dig vidare i videon för att läsa mer om filmen och boka biljetter till premiären!
 
 
-
Det här inlägget är sponsrat av Universal Pictures.