First pit stop

Publicerat i: Photos me, vacation, värmland
 
 
 
 
Äntligen tillbaka i Värmland igen, på en av mina favoritplatser i hela världen faktiskt. I Villa Skagern, mina föräldrars sommarstuga. Glöm förresten inte att följa min mamma på Instagram, där kryllar det av somriga, idylliska bilder. Ni hittar länk till hennes konto här nedan! 👌🏻
 
@villaskagern
 
/.
 
Finally back in beautiful Värmland, at my parents summer house. It's been raining today but it's all good anyway, we're just enjoying good food & each other's company instead. Also, don't forget to follow my mom on Instagram, find the link to her account below! 👌🏻
 
 
 
Pic: private.
Kommentera 0
 
Fotbolls-EM är i full gång, målen haglar in - de gula korten likaså - och trots att Sverige redan har åkt ut är vi många som fortsätter att sjunga hejarramsor och supporta de återstående lagen hemifrån sofforna. Kommer Island att vinna sitt allra första mästerskap? Och kommer det i så fall att resultera i att vi i Sverige kommer böna och be för att få tillbaka Lars Lagerbäck som förbundskapten? Frågorna är många och svaren är på g men lite till får vi vänta. En sak som är säker är att fotboll är en sport som förenar människor oavsett kultur, ursprung, ålder och kön. Oerhört härligt tycker jag! Inte alla sporter har den kraften, därmed är det fruktansvärt viktigt att den förs vidare till kommande generationer.

Tillsammans med Fotboll-EM:s huvudsponsor Coca-Cola samarbetar just nu Eric Saade i arbetet att främja gemenskapen som världens mest populära sport bär med sig. I Coca-Colas senaste kampanj "Hem till världen" möter han supportrar från Polen, Albanien och Wales som har två saker gemensamt - fotboll och hemstaden Malmö.
 
– Det sägs att om man har sett Malmö har man sett världen. Fotbolls-EM handlar för mig om gemenskap förenad i idrotten och det var väldigt kul att åka hem till Skåne för att träffa människor från nationaliteter man i första hand inte förknippar med fotbolls-EM, men som brinner lika mycket för mästerskapen som de större nationernas supportrar, säger Eric Saade i en kommentar.
 
I det senaste avsnittet möter Eric en supporter från deltagarnationen Polen, och de pratar polska fotbollsminnen och om Polens svar på Zlatan Ibrahimovic. Missa heller inte de tidigare avsnitten, klicka dig vidare i videon här ovan för att se dem!
 
-
Det här inlägget är sponsrat av Coca-Cola.
 
 
Kommentera 0

sale pick

Publicerat i: Sale items Michael kors, sale, sale item
Skjorta av 58% tencel, 42% bomull.
Ordinarie pris: 1500 kr. | NU: 900 kr.
 
/.
 
Shirt made from 58% tencel, 42% cotton.
Regular price: 150 euro. | NOW: 90 euro.
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg