När jag väljer film betyder det mycket att den innehåller skådespelare som jag känner igen och som jag vet gör ett bra jobb, skådespelare som så tydligt älskar sitt yrke och som är rena proffs på att förmedla den där pricksäkra känslan man som tittare vill komma åt. Sådana som innan man ens sett trailern till filmen får en att känna ett slags ha-begär - "jag måste se den här filmen". Står Charlize Theron och Emily Blunt med i rollistan tvekar jag inte en sekund.
 
Den femte april 2016 har Snow White Chronicles - The huntsman: Winter's War sverigepremiär. Filmen är en uppföljare till Snow White and the Huntsman som kom 2012 och handlar om att drottning Ravennas syster Freya får höra talas om sin systers öde och samlar sina krigare för att en gång för alla återföra den magiska spegeln till den enda häxa som fortfarande kan tillgodogöra sig dess krafter. Men när Freya upptäcker att hennes syster går att återuppliva står det förtrollade landet plötsligt inför sitt största hot någonsin. De enda som står mellan den till synes oövervinnliga armén och total ödeläggelse är ett par jägmästare som förvisats från riket efter att de brutit mot drottningens viktigaste regel: bli aldrig förälskade.
 
För att boka biljetter till filmen (som kommer gå att ses både i 2D och 3D) - klicka dig vidare efter att du sett trailern här ovan. Spännande! Vem vill missa denna uppföljare?

-
Det här inlägget är sponsrat av Universal Pictures.