when santa brings you the perfect christmas sweater

Publicerat i: new in #ginamyway, GINA TRICOT, christmas, christmas sweater, deer
 
 
Julen närmar sig med stormsteg och gissa om jag blev lycklig när den här tröjan kom med postkillen häromdagen. Avsändare: Gina Tricot. Så himla fin, stort tack för den lite tidiga julklappen hörrni! Den kommer göra sig perfekt under juldagarna matchad med min i övrigt väldigt enkla stil. Den här och ett par sköna jeans och man är färdig, liksom! Hur bra som helst. Ni kan spana in alla fina färger HÄR! Är ni nyfikna på hur jag ser ut i tröjan, klicka er in på min Instagram - HÄR!
 
/.
 
If I got happy when this sweater arrived the other day? Oh yes! A small and a little early Christmas present straight from Gina Tricot. Thanks so much, guys, I love it! It will fit perfectly matched with my usually simple style. Check out all colours of it, HERE! And maybe you'd like to see how it looks on me? Click HERE!
 
Pics: private.
 
Det här inlägget är skrivet i samarbete med Gina Tricot.
 
 
follow me with
 
 
Kommentera 0

NEW IN: the perfect white shirt

Publicerat i: new in GINA TRICOT, SHIRT, eyelet
 
Något jag tycker att ni borde spana in? Jomenvisst. Den här skjortan med öljetter och snörning är hur underbar som helst, mjuk, skön OCH snygg! Alla rätt liksom. För att kika närmare på den - sök på 'Emelie skjorta' på ginatricot.com (vet, oerhört pikande namn, den var ju menad för mig liksom? Eller?). Glad tisdag på er!

/.


New shirt from Gina Tricot. Search for 'Emelie shirt' at ginatricot.com and you'll find it. Happy Tuesday!

Pics: private.
 
 
Kommentera 0


Det finns ingen speciell människoras, ålder, klädstorlek, hårfärg, hudfärg eller ögonfärg som är den enda rätta. Den enda som fungerar. Den enda som är acceptabel. Det är vad vi faktiskt är kapabla till att åstadkomma som spelar roll när det handlar om att bli anställd på ett nytt jobb. Inte vad du har för kön, skostorlek, var din mamma & pappa kommer ifrån eller jobbar med eller vilken religiös inställning du har.
 
Så tycker man på Manpower också. Huvudsaken är vad du har innanför det som är din utsida, hur du tänker och vad du vill åstadkomma i ditt liv och på ditt jobb - ingenting annat kan stoppa dig - du sätter gränserna.
 
Och vet ni, företag som satsar på mångfald och jämställdhet, till exempel Manpower, lyckas ofta bättre än sina konkurrenter. Företag där vilket namn du har verkligen inte spelar någon som helst roll. Det tycker jag är bra. Faktiskt jättebra. Vi kan alla lära av varandra och hur tråkigt vore det inte om vi alla var likadana? Då hade världen aldrig gått framåt, vi hade aldrig fått en mörkhyad president och arbetslösheten hade varit enormt mycket större.
 
Spana in Manpowers hemsida där de i skrivande stun har hela 10 942 stycken lediga jobb (du hittar allt från "handläggare till statlig myndighet", "marknadsassistent" & "utredare inom hälsoekonomi" till "mekaniker", "cafémedarbetare", & "team manager"). Tiotusenniohundrafyrtiotvå jobbtillfällen - jag är säker på att många av dem skulle passa dig. Och kom ihåg - det är enbart du själv som sätter karriärsgränserna - det DU vill bli, det kan du bli, tro mig. Det är viljan det hänger på, viljan att utvecklas & lära sig nya saker - viljan att lyckas. DU klarar det! Ta ett första steg mot din nya anställning nu.
 
-
Det här inlägget är sponsrat av Manpower.
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg