Det finns ingen speciell människoras, ålder, klädstorlek, hårfärg, hudfärg eller ögonfärg som är den enda rätta. Den enda som fungerar. Den enda som är acceptabel. Det är vad vi faktiskt är kapabla till att åstadkomma som spelar roll när det handlar om att bli anställd på ett nytt jobb. Inte vad du har för kön, skostorlek, var din mamma & pappa kommer ifrån eller jobbar med eller vilken religiös inställning du har.
 
Så tycker man på Manpower också. Huvudsaken är vad du har innanför det som är din utsida, hur du tänker och vad du vill åstadkomma i ditt liv och på ditt jobb - ingenting annat kan stoppa dig - du sätter gränserna.
 
Och vet ni, företag som satsar på mångfald och jämställdhet, till exempel Manpower, lyckas ofta bättre än sina konkurrenter. Företag där vilket namn du har verkligen inte spelar någon som helst roll. Det tycker jag är bra. Faktiskt jättebra. Vi kan alla lära av varandra och hur tråkigt vore det inte om vi alla var likadana? Då hade världen aldrig gått framåt, vi hade aldrig fått en mörkhyad president och arbetslösheten hade varit enormt mycket större.
 
Spana in Manpowers hemsida där de i skrivande stun har hela 10 942 stycken lediga jobb (du hittar allt från "handläggare till statlig myndighet", "marknadsassistent" & "utredare inom hälsoekonomi" till "mekaniker", "cafémedarbetare", & "team manager"). Tiotusenniohundrafyrtiotvå jobbtillfällen - jag är säker på att många av dem skulle passa dig. Och kom ihåg - det är enbart du själv som sätter karriärsgränserna - det DU vill bli, det kan du bli, tro mig. Det är viljan det hänger på, viljan att utvecklas & lära sig nya saker - viljan att lyckas. DU klarar det! Ta ett första steg mot din nya anställning nu.
 
-
Det här inlägget är sponsrat av Manpower.