Soon in stores: Gina Tricot

Publicerat i: Soon in stores GINA TRICOT, aw16, pinterest
 
Kamouflagemönstrad väska 249 kr, randig stickad tröja 349 kr, byxor med volangkanter 499 kr (i butik v. 47).
 
/.
 
Camouflage printed bag 24,95 euro, striped knitted sweater 34,95 euro, trousers with frilled hems 49,95 euro (in stores week 47).
 
 
 
 
 
follow me with
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST // BLOGLOVIN'
Kommentera 0


När jag var yngre och det var dags att dra på sig partykläderna fick jag alltid samma ångest - vad tusan ska jag ta på mig? Jag har aldrig varit en typisk klänningstjej även om jag tycker att det kan vara sjukt snyggt. Men just då körde jag på det ibland så alternativen var ju minst sagt oändliga, och beslutsångesten likaså. Nuförtiden däremot, är jag en byxbärare av rang. Jeans är nästan det enda jag klär mig i så när det vankas kalajs är det inte längre lika svårt att få ihop en fungerbar stass. På med favoritjeansen och matcha med en snygg topp - det behöver inte ens vara den självklara partytoppen utan fungerar minst lika bra med en basic t-shirt. Matcha det sedan med några fräsiga utstickande örhängen eller andra smycken och släng på dig klackarna som du vet att du behärskar att gå i, och som inte ger dig ont i fötterna efter bara en kvart. Jag lovar, detta funkar alltid! Slut på klädkriser, skaffa bara några riktigt bra basictoppar och du kommer garanterat att bli kvällens puma!

På tal om festligheter och vad man ska bära så har Gina Tricot i sin nya kampanj fokus på just detta. Deras festkollektion är på väg ut i butikerna och vad passade då inte bättre än att låta en del av Stockholms partyelit testa plaggen under en helkväll tillsammans. Det snackas raggningsrepliker, hur man dansar, vem som ska ta första steget vid en flört och helt enkelt om hur de personligen anser att man festar som allra bäst. Missa inte videon här ovan och läs mer om tjejerna i den (samt se fler filmer om dem) genom att klicka dig vidare! 

-
Inlägget är sponsrat av Gina Tricot.

Kommentera 0
 
Pic: private.
 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg