Reklam: Risenta Frukost

Publicerat i: Ads #engodaremorgon, risenta


Jag älskar frukost, men tar mig tyvärr sällan ordentligt med tid till att äta den. Det händer givetvis under lediga dagar och när jag eventuellt bor på hotell - visst älskar vi alla en redig hotellfrukost, där du kan välja på allt från ett färskt bröd till pannkakor, frukt, yoghurt och stekt eller kokt ägg? Jag tror't.
 
Jag må vara lite dålig på att ta mig tiden för en skön och lugn frukoststund, men jag äter frukost varje morgon och för mig är det jätteviktigt att känna att jag kan stå mig en stund på dagens första mål, då det ger en bra skjuts i rätt riktigt vad gäller både ork och humör. Är jag på språng brukar jag försöka förbereda en så kallad dubbelmacka av grovt bröd och något gott pålägg. Eller kanske en skål gröt om jag har lite mer tid på mig. Det viktigaste för mig är att jag uppskattar det jag äter och att jag blir mätt, kort och gott att hela kroppen blir glad.
 
I Risentas senaste kampanj trycker de på att starta dagen på ett lite mer hälsosamt sätt. Att leva grönt är att starta dagen med något gult. Det vill säga med Risentas egna vegetariska produkter som går att kombinera på många sätt. Till exempel är ju granola ett grymt bra sätt att tillgodose kroppen med ny energi. Risentas granola består av blandade ekologiska flingor som varsamt har rostats tillsammans med solrosolja. I det nya ekologiska granolasortimentet finns smaker som Kakao & kokos och Dadel & fikon, utöver dem har de även sina tidigare smaker Hallon & kokos, Äpple & kanel, Kardemumma, blåbär & hasselnöt och Vanilj, tranbär & jordgubb. Smaker som passar många olika tycken och smaklökar och som jag tycker är det ultimata tillbehöret till en naturell yoghurt. En grym kickstart på dagen helt enkelt!
 
På Risentas hemsida kan man läsa mer om deras helt vegetariska sortiment, hitta goda och nyttiga recept för dagens alla måltider, tävla om en drömfrukost till ett värde upp till 20 000 kr, få träningstips och annat som kan boosta din energi - spana in den genom att klicka dig vidare i videon här ovan!
 
 
-
Det här inlägget innehåller en reklamfilm från Risenta. Alla ord och åsikter i texten är dock mina egna.