Kan inte det här vara den perfekta sommar- & höstdojan, så säg? Hur bra med en rejält tjock sula regniga dagar? MEN GRYMT! Som att spatsera på styltor och bara ignorera vattenpölarna, liksom. Spana in läckerbitarna HÄR!
 
/.
 
Could these be the perfect summer/autumn shoes? YEP. The thick sole makes them almost as good as stilts when powerwalking through rain and puddles. AWESOME. Check them out online HERE!
 
 
följ mig på / follow me on
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST // BLOGLOVIN'
 
 
Kommentera 1


Vissa dagar saknar man den där känslan av jävlaranamma. Det är de tyngsta dagarna och man måste ju få ha dem också för att finna glädje i de resterande, eller hur? Dagar när orken och kanske till och med humöret är som bortblåsta och det enda kroppen begär är tolv timmar på soffan eller i sängen. Jag tror att vi alla någon gång i månaden eller kanske till och med varje vecka fightas mot den här känslan, när ingenting känns speciellt roligt. Men det är ju de dagarna som är till för att ge nya krafter, ny energi och ork till att skratta på nytt. Har du möjlighet, dra nytta av den dagen och gör den till din egen. Tid för dig själv och för reflektion, vila och för att finna ny inspiration är urviktigt. Åtminstone för mig. Jag kräver viss egentid varje vecka för att 1. orka med mig själv. 2. orka med andra människor. Det här kanske låter superdeppigt, det är det inte. Det är bara en del i den stora livskakan som bidrar och gör den extra god. Som sylten på pannkakan, eller gurkmajonäsen på korven.
 
Precis som jag genom egna erfarenheter de senaste åren har lärt mig att inse att vila och egentid inte går att leva utan, precis så har Ulf i videon här ovan insett att det finns ljus i mörkret, trots allt som skett i hans liv. Se kortfilmen om vad han har varit med om och vad som har gett honom en inre styrka. Vi är alla olika och har olika förutsättningar i livet, men Ulf är verkligen speciell. En riktig kämpe. Missa inte att bli inspirerad av hans livshistoria.


-
Det här inlägget innehåller en reklamfilm från Eriksberg. Alla ord och åsikter i texten är dock mina egna.
Kommentera 0

house projects, walk in closet & my #1 summer wardrobe staple

Publicerat i: Ads blouse, denim shorts, lacing
 
 
Heej godingar. Hoppas att ni har haft en toppenhelg. Min har spenderats mestadels på jobbet och pendlat mellan illamående och huvudvärk men så är ju livet ibland, det kan inte alltid vara toppen! Bättre känns det äntligen idag, både med välmåendet och övriga livet - vi har nämligen varit och skrivit på pappren till vårt hus idag på morgonen, woop! Så overklig känsla men samtidigt så kittlande. Det pirrade i hela magen igår kväll när jag tänkte på vad jag skulle hitta på idag. Äntligen! Nu kan renoveringen av vårat lilla slott komma igång ordentligt, och först ut är badrum och sovrum + min lilla walk in closet. Längtar så jag spricker på att få det färdiga resultatet men innan lär jag slita av mig ett och annat grått hårstrå, haha! Kommer uppdatera er under vägen så klart så häng med!
 
Nytt i garderoben är förresten dessa två, en dunderfin och krispigt vit blus och sommarens mest användbara plagg, jeansshortsen med hög midja. Spana in dem online HÄR:
 
Blus / Jeansshorts
 
/.
 
Hi-i! Hope you all have had a great weekend. Mine has been both up and down due to both headache and illness. But today it's Monday and the new week is more than welcome! We actually bought a house today, and I'm so excited about this journey that will start now. First up, renovating the bathroom, bedroom and after that I will have my own walk in closet, woop!! I will tell you more about the house project along the way, of course!
 
By the way. New in my wardrobe are these two garments. A crispy white blouse and my summer wardrobe staple numero uno, the highwaisted denim shorts. Find them both online HERE:
 
Blouse / Denim shorts
 
 
 
Pics: private.
 

This post is written in collaboration with Gina Tricot.
 
 
 
följ mig på / follow me on
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST // BLOGLOVIN'
 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg