like a midsummer night's dream

Publicerat i: Ads #ginamyway, GINA TRICOT, tuva dress
 
 
Som en midsommarnattsdröm är den här überflådiga klänningen med palmmönster. Bär den som jag, med en blus under, eller bara som den är en ljummen grillkväll. Du hittar den online HÄR! 🖤
 
/.
 
This dress is like a midsummer night's dream. Wear it like me with a blouse underneath or without a lukewarm night. Find it online HERE! 🖤
 
Pics: private.
 

This post is written in collaboration with Gina Tricot.
 
 
 
följ mig på / follow me on
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST // BLOGLOVIN'
 
 
Kommentera 0

Reklam: Svensk Fågel

Publicerat i: Ads svensk fågel


Det här med att känna sig stolt tycker jag är oerhört viktigt. Stolt över saker man åstadkommer, stolt över sin familj och människor man känner, stolt över att man klarar av livets upp och nedgångar. Ibland kan det räcka med att vara stolt över att man orkar ta sig upp ur sängen på morgonen. Kort och gott finns det otroligt mycket att känna sig just stolt över, stort som smått. Oavsett vad det blir av din karriär, oavsett hur du tar dig dit, om vägen är lång, tung och krokig eller om du har haft det ganska lätt för dig - var stolt. Det är ju i slutänden ingen annan än du själv som har lyckats ta dig dit du vill vara, den människa du blivit och de karriärs- & livsval som du har gjort - du har mycket att tacka dig själv för och du har mycket att ta emot beröm för. Det har vi alla, men det är lätt att glömma bort att ge sig själv en extra och REJÄL klapp på axeln då och då. Gör det till en vana att tänka igenom dagen som precis passerad - vad gjorde du idag som var lite extra bra? Det finns något fint i varje dag att känna tacksamhet till och vara glad för.
 
Ett företag som är lite extra stolt är Svensk Fågel, som tillsammans med sina bönder runt om i Sverige producerar kött utan tillväxtantibiotika tack vare att vi i Sverige har världens mest strikta djurskyddslagar. Det bidrar till väldigt mycket - bland annat god och hållbar kyckling. Kyckling, som enligt statistik som Jordbruksverket presenterade i mars 2017 återigen, för sjunde året i rad, ökade i förbrukning jäntemot gris- och nötkött. Något att klappa sig lite extra på axeln för, tycker ni inte? Se varför kycklingbonden i filmen här ovan är lite extra stolt och glöm inte att hålla utkik efter gula pippin-märkningen i din lokala matbutik!

-
Det här inlägget innehåller en reklamfilm från Svensk Fågel. Alla ord och åsikter i texten är dock mina egna.

Kommentera 0

l a y e r i n g : day 'n' night

Publicerat i: Ads #ginamyway, GINA TRICOT
 
 
Det här setet alltså, fint till vardags (med sneakers eller ett par loafers utan häl) men kanske ÄNNU finare till fest - med ett par urläckra klackar och en fin håruppsättning. Say no more, spana in tunikan HÄR och brallorna HÄR!
 
/.
 
Oh. My god. This set, lovely a random weekday but mayve even more gorgeous wearing to a party - together with a pair of killer heels of course. Say no more, check out the tunic HERE and the trousers HERE!
 
Pics: private.

This post is written in collaboration with Gina Tricot.
 
 
 
följ mig på / follow me on
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST // BLOGLOVIN'
 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg