Reklam: Svensk Fågel

POSTED IN: Ads svensk fågel


Det här med att känna sig stolt tycker jag är oerhört viktigt. Stolt över saker man åstadkommer, stolt över sin familj och människor man känner, stolt över att man klarar av livets upp och nedgångar. Ibland kan det räcka med att vara stolt över att man orkar ta sig upp ur sängen på morgonen. Kort och gott finns det otroligt mycket att känna sig just stolt över, stort som smått. Oavsett vad det blir av din karriär, oavsett hur du tar dig dit, om vägen är lång, tung och krokig eller om du har haft det ganska lätt för dig - var stolt. Det är ju i slutänden ingen annan än du själv som har lyckats ta dig dit du vill vara, den människa du blivit och de karriärs- & livsval som du har gjort - du har mycket att tacka dig själv för och du har mycket att ta emot beröm för. Det har vi alla, men det är lätt att glömma bort att ge sig själv en extra och REJÄL klapp på axeln då och då. Gör det till en vana att tänka igenom dagen som precis passerad - vad gjorde du idag som var lite extra bra? Det finns något fint i varje dag att känna tacksamhet till och vara glad för.
 
Ett företag som är lite extra stolt är Svensk Fågel, som tillsammans med sina bönder runt om i Sverige producerar kött utan tillväxtantibiotika tack vare att vi i Sverige har världens mest strikta djurskyddslagar. Det bidrar till väldigt mycket - bland annat god och hållbar kyckling. Kyckling, som enligt statistik som Jordbruksverket presenterade i mars 2017 återigen, för sjunde året i rad, ökade i förbrukning jäntemot gris- och nötkött. Något att klappa sig lite extra på axeln för, tycker ni inte? Se varför kycklingbonden i filmen här ovan är lite extra stolt och glöm inte att hålla utkik efter gula pippin-märkningen i din lokala matbutik!

-
Det här inlägget innehåller en reklamfilm från Svensk Fågel. Alla ord och åsikter i texten är dock mina egna.

Kommentera 0

l a y e r i n g : day 'n' night

POSTED IN: Ads #ginamyway, GINA TRICOT
 
 
Det här setet alltså, fint till vardags (med sneakers eller ett par loafers utan häl) men kanske ÄNNU finare till fest - med ett par urläckra klackar och en fin håruppsättning. Say no more, spana in tunikan HÄR och brallorna HÄR!
 
/.
 
Oh. My god. This set, lovely a random weekday but mayve even more gorgeous wearing to a party - together with a pair of killer heels of course. Say no more, check out the tunic HERE and the trousers HERE!
 
Pics: private.

This post is written in collaboration with Gina Tricot.
 
 
 
följ mig på / follow me on
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST // BLOGLOVIN'
 
 
Kommentera 1

Tankar, ringen, och ett rungande TACK

POSTED IN: About me, Photos #durfeltwedding, THANK YOU, ring, wedding
 
När vi började planera för det här bröllopet var en av mina första tankar - "man lever bara en gång". Och vi kan väl säga att planeringen och resultatet fortsatte i samma anda. Vilken dag, vilken fest, vilka tal, vilket sagolikt ställe att fira på, vilken mat, vilka underbara gäster och sist men inte minst, vilken fantastisk man jag har fått. Han är självklart det bästa av allt det här, och att vår bröllopsdag dessutom blev helt perfekt är bara ett av alla alla plus i hela den här kärlekshistorian.
 
Jag har alltid drömt om ett riktigt sagobröllop, till slut fick jag det och jag kommer aldrig någinsin glömma den dagen eller för den delen sluta vara tacksam för den. 
 
Hade jag haft ännu en chans att få en önskan uppfylld hade jag önskat att alla hade familjer som jag och Pontus har, för fy farao vad grymma de är. TACK för att ni helt enkelt är bäst, vi älskar er gränslöst. Jag vill också skicka ut ett stort rungande TACK till alla som på något sätt såg till att den här dagen blev den hittills bästa i våra liv, jag vet att ord kanske inte räcker men det är åtminstone en början. Ni är helt otroliga, hela bunten!
 
Ringen då? Kort och gott - det finaste smycket jag någonsin burit. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att den alltid ska sitta kvar just där, på mitt finger, med hans namn ingraverat i. ♥
 
-
PS. Fler bilder kommer självklart, håll gärna utkik på mitt Instagramkonto, min Facebooksida och här på bloggen!
Länkar finner ni nedan.
 
följ mig på / follow me on
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST // BLOGLOVIN'
 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg