a sky full of flowers

Publicerat i: Inspiration, Shopping, What I wear #ginamyway, GINA TRICOT, advertisement, ss17
 
 
Till en helsvart outfit, över eller under skinnjackan, till dina slitna jeans, över en klänning eller kjol, som kappa, till dina korta jeansshorts, som en klänning, med brunbrända nakna ben, tillsammans med klackar eller sandaler. Ja, ni hör ju, alternativen är oändliga när det kommer till en blommig kimono. Faktiskt! Det kan man kanske inte tro, men jo, jag lovar er! Och särskilt snyggt blir det när den är i den här lite längre modellen, tycker jag. Ett perfekt plagg att både klä upp och ned, och dessutom med väldigt enkla medel. Gör till exempel som jag - matcha den med en i övrigt väldigt simpel look. Jag valde att addera ett par boots eftersom det fortfarande är lite kyligt ute, men det funkar precis lika bra med ett par sneakers. Hoppas ni känner er inspirerade av bilderna! Puss och glaad onsdag!
 
 
Kimono, Gina Tricot. // Hoodie, H&M Herr. // Byxor, H&M. // Keps, Åhléns. // Skor, Acne Studios. // Väska, Michael Kors.
 
/.
 
Kimono, Gina Tricot. // Hoodie, H&M Men. // Trousers, H&M. // Cap, Åhléns. // Shoes, Acne Studios. // Bag, Michael Kors.
 
 
Bilder: privata.
 
Det här inlägget är skrivet i samarbete med Gina Tricot.
 
 
följ mig på / follow me on
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST // BLOGLOVIN'
 
 
Kommentera 0

good mornin'

Publicerat i: Quotes quote, quote of the day
Pic: here.
 
 
följ mig på / follow me on
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST // BLOGLOVIN'
 
 
Kommentera 0

something flowery for all those summer parties

Publicerat i: Inspiration, Shopping #ginamyway, GINA TRICOT, advertisement
 
Vet ni, det är sjukt lätt att känna sig snygg i en kostym. Särskilt i en blommig. Det här setet från Gina Tricot fick mig - trots att jag nästintill frös både händer och fötter av mig - att känna mig typ finast i hela världen när jag tog bilderna här ovan. Min tanke bakom bilderna var att styla skjortan och byxorna för att skapa en lite festligare känsla, och ärligt talat tyckte jag inte att det behövde adderas så mycket mer än ett par klackar och en fin väska för att uppnå det. Till det drog jag på mig mina favoritringar - som jag använder när jag vill känna mig lite extra festlig - och vips, jag hade kunnat springa på första bästa studentfest direkt kan jag säga. Vilken feeling! Det bästa med det här setet är att det är gjort av viskos, mitt favoritmaterial nummer ett som inte bara faller snyggt, det är för jävla skönt också. Love it! Det här setet är ju dessutom busenkelt att klä ned, byt bara ut klackarna mot ett par sneakers och du är redo för en dag på stan! Summa summarum = vill ni satsa på ett användbart set den här sommaren, satsa på detta. Det går att kombinera i oändlighet och känner man sig inte så djärv när det kommer till stora prints funkar det ju minst lika fint att styla skjorta och byxa var för sig! Matcha med en enfärgad topp eller byxa för en avslappnad look. Tadaa, det var dagens stiltips! Hoppas ni gillar det! Glad tisdag!
 
 
Skjorta, Gina Tricot. // Byxa, Gina Tricot. // Väska, Gina Tricot. // Skor, H&M. Ringar, blandad kompott från Calvin Klein, Pandora, Pilgrim, & Other Stories & Ur&Penn.
 
/.
 
Shirt, Gina Tricot. // Trousers, Gina Tricot. // Bag, Gina Tricot. // Skor, H&M. // Ringar, blandad kompott från Calvin Klein, Pandora, Pilgrim, & Other Stories & Ur&Penn.
 
Bilder: privata.
 
Det här inlägget är skrivet i samarbete med Gina Tricot.
 
 
följ mig på / follow me on
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST // BLOGLOVIN'
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg