Wild wild west

Publicerat i: Ads GINA TRICOT, collaboration
 
 
Vårsolen börjar sakta men säkert att visa sig mer och mer. Så när jag hade en stunds solsken häromdagen passade jag på att föreviga de här dösnygga jeansen i min nya favorithörna i huset, där några tavlor precis har fått pryda väggarna som möts. Jeansen, LI MOM JEANS, kan ni klicka hem från Gina Tricot i detta nu! Extra fina blev de tillsammans med den här vilda västern-skjortan och de gula solbrillorna - även de två från Gina. Jag är själv jättenöjd med både bilder och styling, hoppas att ni också gillar! KRAM
 
Inlägget är skrivet i samarbete med Gina Tricot.
 
Bilder: privata.
 
 
följ mig på
 
 
Kommentera 1

Blushing red

Publicerat i: new in bag, stella mccartney
 
 
Fasen vad dålig jag är på att uppdatera här i perioder, hörrni! Har ni några tips/råd om hur jag skulle kunna bli bättre? Eller kanske rent av önskemål om vad jag ska skriva om? Lämna gärna en kommentar i så fall, det skulle verkligen göra mig glad!
 
Den här godingen från Stella McCartney förresten, den tokfyndade jag för ett tag sedan. Den har redan fått hänga på axeln under Stockholm Fashion Week och den kommer få hänga med mig hela våren och sommaren på alla möjliga andra äventyr. Gillar färgerna extremt mycket. Rosa, rött och beige. Rosa + rött som ju också är vårens trendkombination. Älskart. <3 <3 <3 Ha en skön tisdag, allihopa!
 
 
Bild: privat.
 
 
följ mig på
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg