This friend of mine

Publicerat i: jewelry bergstedt by m, cubic zirkon, jewelry, ring, silver
 
 
För ett litet tag sen kom jag i kontakt med den här fantastiska tjejen. Hon är smyckesdesigner och gör så fina fina grejer, som är både tidlösa och anpassade efter mig som kund. Flertalet av smyckena finns att fås både i silver och guld, roligt tycker jag som precis börjat gilla att blanda de båda materialen.
 
Hem till mig levererades några veckor senare en silverring med en liten svart cubic zirkon-sten i klofattning. Jag älskar den. Älskar! Har länge varit på jakt efter en ring med en lite mindre svart sten men inte hittat någon lika nätt och tidlös som denna. Är så galet nöjd. Och kolla vilken fin betydelse den har (läs lappen på bilden) - kommer definitivt att bära med mig den för alltid precis som en kär vän. Tycker givetvis också att ni ska spana in hela Bergstedt by M's sortiment HÄR. Finns sååå många guldklimpar att ta en närmare titt på!
 
 
Inlägget är skrivet i samarbete med Bergstedt by M.
 
Bilder: privata.
 
 
följ mig på
 
 
Kommentera 0

20% rabatt hos BOOM Watches - spana in min favorit!

Publicerat i: Ads boom watches, collaboration, discount code, watch
 
 
LÖÖÖÖÖÖÖN!!! Huur underbart! Har längtat som en tok efter den här månadslönen, helt sjukt. Men äntligen är den här och vad passar inte bättre än ett shoppingtips dagen till ära? Just nu har jag fått möjlighet att erbjuda er 20% rabatt hos bästa BOOM Watches, kolla bara in klockan här ovan som jag fick hem för ett litet tag sedan. Såå fin! Klassisk men med det lilla extra (stenarna), plus att den är helsvart - så coolt. Spana in den HÄR! Klockan ingår i BOOM Watches senaste damkollektion vilket betyder att de nya modellerna är något mindre än de tidigare, ja men mer anpassade för kvinnor helt enkelt! Kolla in damkollektionen HÄR och hela sortimentet HÄR.
 
Koden som ger er 20% rabatt på hela sortimentet är "EmeE18" och den gäller t.o.m. 31/1. Glad lönedag på er!
 
 
Inlägget är skrivet i samarbete med BOOM Watches och innehåller adlinks.
 
Bilder: privata.
 
följ mig på
 
 
Kommentera 0

hell to the yes

Publicerat i: Shopping discount code, iDeal of Sweden, iphone, mobile case
 
Nu när vi ändå är inne på rabatt-spåret så kan jag passa på att tipsa om följande! Vårsäsongen är här och så även för min mobil som har fått sig en makeover. Nytt, fint och trendriktigt (lila - årets färg!) från iDeal Of Sweden! Älskart! Spana in det HÄR och resterande skal HÄR! Med koden "SE2018" får ni dessutom 20% på hela sortimentet t.o.m. den 31 mars - hell to the YES! Happy shopping! KRAM
 
Bild: privat.
 
 
Inlägget innehåller adlinks.
 
följ mig på
 
 
SE2018
Kommentera 0
Visa fler inlägg