exit haircare: heat deluxe

Publicerat i: beauty argan oil, exit haircare
 
Jag älskar att prova nya produkter. Som ni kanske minns har jag testat flertalet produkter från Exit haircare tidigare, den här gången var det dags att se vad nyheten Heat Deluxe gick för. Heat Deluxe innehåller precis som i alla andra produkter från Exit arganolja som vårdar, återfuktar och även skyddar håret vid värmestyling. Håret får näring, fukt och glans från en enda produkt, och jag har dessutom märkt att håret torkar snabbare om jag tar i några få droppar efter duschen. Heat deluxe kommer i en praktisk och exklusiv glasflaska med pump som gör användandet mindre kladdigt då man slipper skruva och krångla med korkar fram och tillbaka. En toppenprodukt helt klart som är väl värda sina pengar.
 
Och vet ni vad det bästa är? Jag har även fått möjlighet att lotta ut en till någon av er! Gå in på min Instagram för att läsa mer och delta i utlottningen! Där heter jag @emelieelisabeth. Lycka till!
 
/.
 
In December I've been trying this new hair product from Exit haircare. It's a real catch, find it online and in stores soon!
 
Pics: private.
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg