Reklam: Tele2 School of Power

Publicerat i: Ads tele2
 
Att nätet är ett väldigt bra verktyg när det kommer till mycket, till exempel att leta fram information med hjälp av - det har nog inte gått någon idag levande människa obemärkt förbi. Och att sociala medier växt explosionsartat de senaste åren har nog ingen heller missat. Där kan du hitta allt från inspiration till hemmet, do it yourself-tips, exotiska resmålsbilder som du kanske senare inte kan släppa tanken på, tills det leder till att du bokar en resa till just den destinationen. Det är här din favoritdesigner visar det senaste inom företaget, sneak peeks av kollektioner som snart kommer ut i de fysiska butikerna, behind the scenes som du aldrig annars skulle kunna ta del av - till exmepel från modeveckor runt om i världen, hur tillverkningen går till eller hur dagens lunchmöte såg ut. Sociala medier har minst sagt öppnat upp en helt ny värld för både privatpersonen och företagaren.
 
Jag själv använder mig av sociala medier, faktiskt väldigt mycket då jag till exempel via Instagram kan slussa mina följare vidare till min blogg där jag bjuder på ännu mer bilder på en specifik grej, plats eller något samarbete jag har för tillfället. Det är ett helt sjukt bra sätt att nå ut till hela världen genom att använda sig av så kallade hashtags, dvs. länkar som beskriver det du visar upp på din bild. Klickar du på länken visas alla bilder innehållandes samma länk i hela världen. Hur smart när man söker efter något särskilt? Till exempel tips till dagens klädsel. Jo, väldigt! Sociala medier är kort sagt ett otroligt fritt, roligt och lekfullt sätt att marknadsföra sig själv eller sitt företag på.
 
Precis som jag anser att sociala medier är ett fritt sätt att visa upp sin vardag, sitt företag eller sin hobby tycker Tele2 att hela nätet borde vara fritt. Ja, alltså, kostnadsfritt att använda. Därför har de precis nyligen lanserat abonnemanget Fast pris Unlimited, vilket är precis som det låter, ett obegränsat abonnemang. Du ringer, sms:ar, mms:ar OCH surfar helt obegränsat OCH kosnadsfritt, var du än befinner dig. Till och med när du vistas utomlands i ett land inom EU/EES kan du surfa med ditt svenska abonnemang utan att behöva bli överraskad av dyra kostnader. Med abonnemanget Fast pris Unlimited kan du använda hela 12 GB per månad av din obegränsade surf inom EU/EES-länder. Så himla bra att det tåls att kollas upp, tycker jag! Det tänker i alla fall jag göra. För hur irriterande är det inte, att så fort man åker utanför Sveriges gränser behöva stänga av sin surf och förlita sig till wi-fi? Nä, detta alternativet är ju braa mycket smidigare, tycker ni inte?! Kolla in den inspirerande videon här ovan och klicka er vidare för att läsa mer om abonnemanget!
 
 
 -
Det här inlägget innehåller en reklamfilm från Tele2. Alla ord och åsikter i texten är dock mina egna.