Reklam: Elgiganten - Hitta din grej

Publicerat i: Ads Elgiganten
 
Vad brinner du för? Vad får dig att längta till att komma hem från jobbet, att åka ut på landet eller att jobba stenhårt? Är det din nya nästintill ljudlösa dammsugare som får dig att vilja städa hela huset varenda dag, din nya kamera som dina händer dras till för att du älskar att fotografera. Eller kanske din nya laptop som har de senaste funktionerna och som jobbar blixtsnabbt utan att ge dig frustrationsutbrott, uppbrända lår och inre agressioner på grund av för liten skärm som du måste scrolla dig upp och ned och fram och tillbaka, för att kunna se en hel webbsida. Tack gode gud för att tekniken går framåt, säger jag, som är en obotlig teknikfantast.

Jag skulle faktiskt vilja passa på att hylla alla de nya påfund och teknikprylar som förenklar vardagen. Teknik som aldrig slutar att utvecklas och som till exempel gör så att du kan jobba var du än befinner dig (iPhone & Andoid). Teknik som gör det bra mycket trevligare att städa (sladdlösa/ljuddämpade dammsugare). Maskiner som tillåter dig att göra något helt annat medans bulldegen blir perfekt. Ångstrykjärnet som lämnar ditt plagg utan ett endaste irriterande veck. Den lilla, men ack så älskade teknikprylen som tar hand om hela din trädgård medans du är på semester, eller på jobbet - allas vår älskade - robotgräsklipparen. Eller den där lilla kompakta systemkameran som inte tar upp hela handväskan utan är så lätt och smidig att ta med sig att den får följa med dig var du än går. Jag skulle kort och gott vilja säga att jag älskar dagens teknik - och att den dessutom bara blir bättre är ju verkligen någonting jag tycker att vi alla borde hurra högt för!

I Elgigantens senaste kampanjfilm hyllas just det här ämnet, nämligen tekniken. Tekniken som förenklar och gör det ännu lite roligare att leva för alla kattälskare, källarsångare, selfieproffs och underbyxestrykare därute. Hitta din grej du också! Kanske på Elgiganten. Elgiganten har massor av produkter som kan hjälpa dig att leva som du själv vill. Spana in videon här ovan och inspireras av människor med alla möjliga intressen. Kanske har du ett eget som skulle förenklas tack vare teknikens värld? Jag kan säga att ett av mina största intressen - nämligen just min blogg - verkligen har utvecklats tack vare den kompakta systemkameran med inbyggd wi-fi, tack tekniken för det!
 
-
Det här inlägget innehåller en reklamfilm från Elgiganten. Alla ord och åsikter i texten är dock mina egna.