Tankar, ringen, och ett rungande TACK

Publicerat i: About me, Photos #durfeltwedding, THANK YOU, ring, wedding
 
När vi började planera för det här bröllopet var en av mina första tankar - "man lever bara en gång". Och vi kan väl säga att planeringen och resultatet fortsatte i samma anda. Vilken dag, vilken fest, vilka tal, vilket sagolikt ställe att fira på, vilken mat, vilka underbara gäster och sist men inte minst, vilken fantastisk man jag har fått. Han är självklart det bästa av allt det här, och att vår bröllopsdag dessutom blev helt perfekt är bara ett av alla alla plus i hela den här kärlekshistorian.
 
Jag har alltid drömt om ett riktigt sagobröllop, till slut fick jag det och jag kommer aldrig någinsin glömma den dagen eller för den delen sluta vara tacksam för den. 
 
Hade jag haft ännu en chans att få en önskan uppfylld hade jag önskat att alla hade familjer som jag och Pontus har, för fy farao vad grymma de är. TACK för att ni helt enkelt är bäst, vi älskar er gränslöst. Jag vill också skicka ut ett stort rungande TACK till alla som på något sätt såg till att den här dagen blev den hittills bästa i våra liv, jag vet att ord kanske inte räcker men det är åtminstone en början. Ni är helt otroliga, hela bunten!
 
Ringen då? Kort och gott - det finaste smycket jag någonsin burit. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att den alltid ska sitta kvar just där, på mitt finger, med hans namn ingraverat i. ♥
 
-
PS. Fler bilder kommer självklart, håll gärna utkik på mitt Instagramkonto, min Facebooksida och här på bloggen!
Länkar finner ni nedan.
 
följ mig på / follow me on
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST // BLOGLOVIN'
 
 
#1 - - Maysan:

Tack och lycka till i fortsättningen med kärleken, huset och kottarna❤ Kram från farmor