Emelie Elisabeth x My lingerie closet

Publicerat i: Shopping elle macpherson, my lingerie closet, pj salvage, stella mccartney, underwear
 
 
Med den nya lönen på väg in på kontot kanske ni vill ha tips på var ni kan lägga era sista slantar? Eller ja, i alla fall några av dem. I outletbutiken My lingerie closet shoppar du nämligen trosor, bh:ar, sovplagg, morgonrockar, badkläder och strumpor från några av världens ledande varumärken till riktigt bra priser. Till exempel klickade jag hem den här väldigt väldigt mysiga flanellpyjamasen från PJ Salvage som är rabatterad till halva priset. Hur härlig färg? Lyser verkligen upp i vintermörkret! Hem till mig fick även två bh:ar och en silkig superfin kimono från Stella McCartney följa med. (Bilder på dem kommer!) Varje dag erbjuder de en vara till ett extra rabatterat pris (idag är det en röd spetsbh från Elle Macpherson - kikar du in HÄR imorgon eller en annan dag är varan utbytt mot en ny!) och just nu har de dessutom fri frakt på alla beställningar.
 
Men vet ni vad det bästa är? Med min rabattkod "emelie15" får ni ytterligare 15% rabatt på de redan nedsatta priserna! Koden gäller på ett helt köp till och med den 30/11 2017. Gör som jag och unna er en fin julklapp till er själva, eller kanske till en kär familjemedlem, kompis eller partner.
 
H A P P Y  S H O P P I N G <3
 
 
Blev du inspirerad av mina köp? Här kommer länkar till de plaggen!
 
Pyjamas från PJ Salvage, HÄR.
Beige bh med spetsdetaljer från Stella McCartney, HÄR.
Svart bh helt i spets, Stella McCartney, HÄR.
Mörkblå silkeskimono, Stella McCartney. Tyvärr slutsåld men HÄR finns ett minst lika fint nattlinne i samma midnattsblå nyans! Finns även i turkosblå, HÄR!
 
 
Det här inlägget är skrivet i samarbete med mylingeriecloset.com.
 
 
följ mig på