LAST CHANCE! "emelie15" for 15% off at mylingeriecloset.com

Publicerat i: Shopping bra, discount code, my lingerie closet, stella mccartney, underwear
De nya fina bh:arna & kimonon från Stella Mccartney som jag klickade hem samtidigt
som pyjamasen från PJ Salvage, spana in HÄR för att läsa mer!
 
 
Hej torsdag! Hoppas ni mår bra allihopa. Jag är så himla glad och tacksam för att ni hänger med mig dagligen - både här och på Instagram, vill verkligen att ni ska veta det! Hoppas att ni blir inspirerade av innehållet och om inte, hojta till och skriv en rad eller två om vad jag kan förbättra! Hur som helst hoppas jag att ni vill hänga med mig även i fortsättningen! Men hittills vill jag bara säga: T A C K <3 
 
Senare idag ska jag iväg och hänga med några kompisar. Vi skall ut och äta på världsmysig restaurang och bara ha det skönt, precis vad jag behöver de här två lediga dagarna jag har framför mig.
 
Vill också påminna er om att det är sista dagen att shoppa från mylingeriecloset.com med min rabattkod "emelie15" som ger 15% på hela sortimentet. Fynda fina underkläder inför jul & nyår, eller varför inte ett skönt nattlinne eller pyjamas (spana in den fina pyjamasen jag klickade hem HÄR). De har också jättefina och formande underkläder och strumpbyxor från Spanx. Grymt att uppdatera garderoben med! Koden slutar gälla ikväll 30/11 kl 29:59. Kram och ha en underbar dag, det tänker jag ha!
 
 
följ mig på