Nya fransar + rabattkod till er!

Publicerat i: beauty fransförlängning, rabatt, samarbete, skövde, skövdekliniken
FÖRE /. BEFORE
 
RESULTATET /. THE RESULT
 
Tack för mina magiska fransar, älskade Skövdekliniken! Scrolla ned så får ni en grym överaskning!
 
 
Dags att kickstarta en ny vecka och hur gör man inte det bättre än med en apbra rabattkod till er?! Svårslaget, eller hur! Ni som följer mig på Instagram har redan fått en tjuvkik på hur det såg ut när jag var och gjorde en fransförlängning på Skövdekliniken i förra veckan. Jag gjorde en förlängning med singelfransar, d.v.s. man sätter en "fejkfrans" på varje egen frans. Man kan välja mellan C- och D-böj och jag valde D. Längden på dem är inte mycket länge än mina egna då jag ville ha ett naturligt resultat. Det som är bra med förlängningsfransarna är att de är lite grövre än mina och tack vare det ger de ett intryck av att jag har mascara på mig. Älskar framför allt att man slipper tänka på den delan i sin vardagliga make up-rutin. Jag är SVINnöjd med resultatet och känner mig givetvis lite finare än vanligt i mina nya fransar. Tack bästa Anna för en mysig stund under ditt förstoringsglas, haha!
 
Det extra härliga med mitt samarbete med Skövdekliniken är att jag får ge er alla 10% rabatt på ALLA behandlingar som kliniken erbjuder. Alltså inte bara på just fransförlängning utan du kan göra SÅ mycket mer där, t.ex. kan du få olika typer av ansiktsbehandlingar (som exempelvis kemisk peeling som jag gjorde där nyligen), förlänga naglarna, reducera fett med hjälp av fettfrysning, ögonbrynstatuering, tandblekning, fillers etc. Ni kan spana in hela listan av behandlingar HÄR! 10% rabatt får ni när ni anger "Emelie Elisabeth" vid bokning online eller via telefon. Rabatten är giltig till och med fredag 13/10 2017. Boka online HÄR eller ring 0500-409988. PUSS
 
PS. Om man är osäker på vilken typ av behandling man behöver/vill göra kan man boka en kostnadsfri konsultation på kliniken! Gör det HÄR!
 
/.
 
Last week i visited Skövdekliniken again, this time to do lash extensions, see the results above. I'm in love. Thank you so much Anna for my new lashes. If you enter the code "Emelie Elisabeth" when booking you get 10% off ALL beauty treatments at Skövdekliniken, the code is valid until Friday 13/10 2017. Book online HERE or call +46 500 - 40 99 88. (The clinic is located in Skövde, Sweden.)
 
 
 
Pics: private.
 
This post is written in collab with Skövdekliniken.
 
följ mig på / follow me on
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST // BLOGLOVIN'