Reklam: Brief AEG Taste

Publicerat i: Ads AEG, advertisement
 
 
Hur mycket önskar man inte att man var en mästerkock? Jag älskar mat men är verkligen ingen stjärna i köket, kanske saknar jag helt intresset för matlagning, kanske är det i kunskaperna det sitter - eller en kombination av de båda. Jag är lite av en latmask och föredrar snabb och smidig mat som dessutom smakar som restaurangmat. Svår tjej, kanske ni tänker... Jajamen! Nä, skämt åsido så äter jag det mesta. Till och med en billig och lite för hårt stekt blodpudding slinker ned då och då, men visst älskar jag maten man får på restaurang desto mer. Utan tvekan. Och precis där skulle jag behöva en lösning. Någonting som hjälper mig att laga den typen av mat som får det att vattnas i munnen - men på ett enklare sätt, utan att jag behöver göra så mycket.
 
Vet ni, lösningen finns faktiskt. ÄNT-LI-GEN! Låt mig presentera AEG:s senaste ångugn som i princip lagar maten åt dig. Precis som på din favoritrestaurang anger du på ugnens panel om du vill ha din köttbit rare, medium eller well done. Resten sköter ugnen! Jag smäller av, vad lätt. En sån här ugn skulle jag verkligen vilja att jag och min man investerar i när vi bygger ut vårat hus och i samband med det också får ett större kök. Hur fantastiskt, rent av, vore det inte att bara kunna slänga in en hel kyckling, några biffar eller en bit lax och sedan låta ugnen sköta jobbet? Snacka om effektiv matlagning som passar den moderna, bekväma människan. Jag slår till!
 
Se videon här ovan och inspireras och läs vidare om ugnens alla proffsiga egenskaper på AEG:s hemsida, klicka dig vidare i videon för att komma dit!
 
 
-
Det här inlägget innehåller en reklamfilm från AEG. Alla ord och åsikter i texten är dock mina egna.