New obsession: Sniph

Publicerat i: Tip of the day collaboration, discount code, perfume, sniph, sniph perfumes
 
Vad säger man? TACK för att jag får möjlighet att testa denna grymma tjänst! Läs mer om den längre ned.
 
 
Förtrollande dofter. Alltså så sjuuukt goda, på riktigt. Vill använda båda två hela tiden, varenda dag & för all framtid.
 
 
Har jag nämnt att jag gillar svartvitt? ;) Den fina förpackningen passar min stil som om det vore jag som var designern. Men det är det ju inte, hehe.
 
 
Som sagt, supersmart förpackning!! Storleken är perfekt för resan, att slänga med i väskan inför en utekväll, på dejten, som present. Ja men, till ALLT? Dessutom är doften inuti etuiet utbytbar, om man förälskar sig i en kan man alltså enkelt beställa en ny ersättare att sätta i!
 
 
 
Ooo gudars skymning vad trött jag är... Men vet ni, det gör inget för jag har fått hem världens bästa grej som jag självklart vill dela med mig av till er! Jag har nämligen fått chansen att prova på en prenumeration från Sniph. Sniph? Kanske ni tänker. Jo men, så här: kanske det bästa tipset till någon som älskar parfym men inte riktigt vågar prova på någon ny, på grund av den höga risken för att "kasta pengarna i sjön" om man inte blir nöjd då många full size-parfymer idag är så pass kostsamma. Lång förklaring, men Sniph är superenkelt att förstå sig på. Kort och gott är det en prenumerationstjänst som en gång i månaden skickar hem en noga utvald (ja till och med expertutvald) doft i lagom stor flaska till dig. Du väljer själv storlek - 7ML som räcker i en månad, eller 4ML för dig som vill prova på. För att få hem en doft som kan passa just dig har man 4 olika serier att välja mellan (& ytterligare 2 serier för män), till exempel Female classics som riktar sig till den som gillar säkra kort, men älskar att få komplimanger och att bli överraskad. Låter det bra? Grymt! Och vet ni vad som är snäppet bättre? Att jag har fått en exklusiv rabattkod att dela med mig av och som ger 50 kr rabatt på första månaden. Koden är TACKEMELIE och gäller endast nya medlemmar t.o.m. den 30/9 2017. Vad säger ni om det? Mer doft åt folket, säger jag! Läs mer om tjänsten HÄR! Puss!
 
/.
 
I recently got the chance to try out Sniph. A Swedish subscription service for perfumes. And all I can say is: I LOVE. Unfortunately the service is only available for Swedish addresses but hopefully (I really hope so, 'cause this is good stuff) it will be also for other countries! Read more about them here and here. Xx
 
 
This post is written in collab with Sniph.
 
följ mig på / follow me on
INSTAGRAM // FACEBOOK // PINTEREST // BLOGLOVIN'
#1 - - Linda:

Asså tack för tipset! Hur underbart är inte detta? Ska beställa på en gång! 😍

Svar: Hej Linda! Vad roligt att jag kunde glädja dig med detta überbraiga tips! 😍👍🏻 Hoppas du blir lika nöjd med tjänsten som jag är. Stor kram! /Emelie
Emelie Elisabeth

#2 - - Jessica:

Hej Emelie!
Tack för tipset, det kommer bli en prenumeration både till mig själv och som födelsedagspresent till min man. Dock fick jag inte koden att fungera.

Kram

Svar: Hej Jessica! Vad tråkigt att rabattkoden inte fungerade för dig! Jag har varit i kontakt med Sniph och nu skall den funka igen. 👍🏻 Om du har hunnit lägga din beställning redan kan du kontakta dem så att de får korrigera kostnaden åt dig. Självklart ska du få utnyttja rabatten 🖤 Stor kram /Emelie
Emelie Elisabeth