Reklam: Klarna

Publicerat i: Ads klarna, smooth payments


Hej godingar! Hur mår ni? Hoppas att ni njuter ordentligt i vårsolen. Här skiner den för fullt och det är dessutom LÖNEVECKA, så jäkla underbart! Brukar ni unna er något riktigt fint till er själva när hushållets alla räkningar är betalda? Det brukar jag. Kanske inte varje månad men då och då för att peppa och/eller belöna mig själv för att jag gjort ett extra bra jobb eller gjort något snällt för någon - eller helt enkelt för att jag är den jag är och framför allt för att jag vågar vara just jag. Vi tänker alldeles för lite på oss själva idag och det vill jag uppmana och peppa er alla till att bli bättre på, mig själv inkluderad. Så passa på nu, får ni en liten slant över den här månaden -  se då till att lägga en del av det på er själva.
 
Eller vet ni att det kommer att bli mer pengar över nästa månad? Ja men då vet jag det perfekta alternativet. Vi alla känner nog sedan innan till betalningsalternativet Klarna - Smooth payments. Med Klarna kan du nämligen själv välja hur du vill betala ditt onlineköp:
 
1. Nu direkt utan att behöva lämna ut ditt kortnummer. Det enda du behöver är ditt mobila bank-id.
2. Betala senare. Alternativet som är perfekt för dig som vill få hem dina beställda produkter och ta dig en titt på dem innan du bestämmer dig för att behålla allt, delar av beställningen eller returnera allt. Betalningen gör du när du har bestämt dig.
3. Du kan också dela upp din betalning och betala av den summa du önskar varje månad.
 
Kort och gott är det väldigt smidigt att använda Klarna. Betalningsalternativet erbjuds i de flesta nätbutiker och något jag inte hade koll på - nu även i en del fysiska butiker. Bland annat hos Mekonomen, Accent, Lampan, Royal Design och Eleven. Hur bra? Jag är helt säker på att just detta alternativet kommer att öka lavinartat inom en snar framtid och snart står vi alla inne på Gina Tricot, H&M och Lindex och handlar med Klarna. Det bästa är ju att man själv bestämmer hur man vill betala - nu, sen eller delvis. Grymt! Jag gillar verkligen Klarna själv och använder mig väldigt ofta av deras betaltjänst. Har du inte tidigare provat - ta en titt på deras fina hemsida klarna.se och läs vidare om varför de är så bra. Ett smooth shoppingliv vill väl alla ha?! 
 
 
-
Det här inlägget innehåller en reklamfilm från Klarna. Alla ord och åsikter i texten är dock mina egna.