Clinic Divine, del 1 - konsultationen

Publicerat i: beauty cellox 20, clinic divine, hårborttagning, laser, skönhet
Inlägg i samarbete med Clinic Divine.
 
När Clinic Divine hörde av sig för ett tag sedan och undrade om jag skulle vilja starta upp ett samarbete tillsammans med dem bubblade jag inombords. Jag visste precis vad jag ville göra och var på kroppen jag ville göra det. Mitt svar blev därmed ett rungande JA.
 
Clinic Divine är en skönhetssalong som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hit går man om man vill förbättra sin kropp och sitt yttre på flera olika sätt. Till exempel genom vaxning, kemisk peeling, botox, fillers, lash lift, laser och dermapen. Behandlingen jag har valt att påbörja är hårborttagning med hjälp av laser och jag har valt att ta bort behåring från mina underben och båda armhålorna. Varför? Helt enkelt för att det är en dröm för mig att kunna ägna tankarna och energin åt annat än att behöva raka bort hår jag inte vill ha. Jag vill vara tydlig mot er och säga att jag inte gör det här för någon annan än mig själv. Inte för min mans skull. Inte för någon annans skull. Inte för att jag på något sätt måste. Jag har helt enkelt roligare saker att ägna min energi till än att raka ben och armhålor varannan dag, för i ärlighetens namn växer mina hår i raketfart, och det är jag lite lätt småtrött på för att uttrycka mig milt, haha. Samarbetet med Clinic Divine är alltså en dream come true, herregud vad underbart att bara kunna slänga på sig en klänning eller ett par shorts eller ett linne utan att behöva ägna en tanke åt "Men har jag rakat mig nu då?". Håller ni inte med?
 
Hårborttagning med laser låter säkert väldigt smärtsamt för er. Det har det gjort för mig också tidigare men när min kontakt Sofia berättade om den sprillans nya maskinen Cellox 20 som de använder sig av kände jag mig genast lugn. Vill ni veta varför? Jo, maskinen är nämligen en utveckling av den traditionella IPL-maskinen och är numera så jäkla bra och effektiv att behandlingen blir helt smärtfri och dessutom går det skitsnabbt. Man hinner till och med genomföra en behandling under lunchrasten om man så skulle vilja. Haleluja! Mot konsultationen och Göteborg!
 
 
Under konsultationen gick vi igenom mina förväntningar och vad jag faktiskt kan förvänta mig för resultat utifrån min hår- och hudtyp. Allt såg bra ut så vi gjorde även en provskjutning (som det kallas) i armhålan för att se hur/om jag skulle reagera på det. Med Cellox 20 ställer man in styrkan på en första nivå, och om man mot förmodan skulle få ont av just den styrkan - ja då sänker man helt enkelt bara gradantalet. Tro mig när jag säger det, det här är endast som en pirrande känsla och det enda du egentligen känner är när maskinen svischar över valt område att behandla. Inget mer! Helt underbart.
 
 
Efter provskjutningen fick jag en extra lyxbehandling i form av kemisk peeling. Jag har väldigt känslig hy i mitt ansikte, därför valdes mandelsyra som behandlingsprodukt då den är den allra mildaste av de syror vi hade att välja på - alla från Solution by Victus. Efter att syran legat på huden en kort kort stund rengjordes ansiktet och jag fick en återfuktande mask - även den från Solution by Victus.
 
Alla dessa syror går att blanda till en cocktail som passar just dig och vad du eftersträvar för resultat.
 
Nöjd och glad struttade jag ut från den mysiga salongen på Vasaplatsen och gick mot bilen. Dags att åka hemåt igen för en helkväll och middag med familjen. Så här i efterhand har jag heller inte fått några biverkningar av provskjutningen vi gjorde så nu är det bara att köra på, gött mos!
 
Del 2 vilken innefattar första riktiga behandlingstillfället ska ni snart få läsa om. Håll er gärna uppdaterade via min Instagram så länge! @emelieelisabeth <<< LÄNK
 
Hos Clinic Divine kan ni läsa mer om min behandling hårborttagning med laser, och där kan ni också via deras onlinebokning bestämma en besökstid. Det går också bra att ringa om man gärna vill diskutera med någon av deras kunniga hudterapeuter innan man bokar in sig, kontaktuppgifter till alla salonger hittar ni enkelt på hemsidan. Har ni några frågor som ni vill att jag tar upp i nästa inlägg, ställ gärna dem i en kommentar här nedan!
 
Puss på er, vi hörs snart igen!
 
 
följ mig på